https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - VARİS Hasta Yorumları: İç Varis, Derin Venöz Yetmezlik Ameliyatı...

Varis ameliyatı sonrası sikayet resmi

En iyi kronik ic varis ameliyatı kim yapar

HAYATIM FELÇ OLMUŞTU

 

Evliliğimin 2. Yılından beri doğumdan sonra başlayan şiddetli ağrılı varislerim 3. Çocuğumdan sonra daha da hayatımı felç etmiş bir hal almıştı. Neredeyse hayatımda yapmak istediğim tüm hayallerim, tüm işlerim bu rahatsızlığımın engeline takılıyordu. Taki Ahmet hocamın sihirli dokunuşları ile tanışınca, belki de ömrümün sonuna kadar benim felç olmuş hayatım ile baş başa kalacakken değişti ve o inanılmaz gerçekleşti. Her iki bacağımdan geçirdiğim son derece başarılı operasyonlar sayesinde artık yere çok daha sağlam basıyorum. Kendisine ve özveri ile çalışan ekibine sonsuz “Teşekkür”lerimi sunuyorum.

 

Iki bacak varis ameliyati 4 2

Iki bacak varis ameliyati 4 1

 

NE GÜZEL BİR HASTA YORUMU

 

Ic varis ve derin varis tedavi sonrasi hasta yorumlari

 

İSTANBUL'A GELDİM

 

İstanbul’a geldim. Uzun zamandır Varis hastasıydım çok ciddi varislerim vardı. Damarlarım tıkalıydı ve bacağım çok şişti Dr. Prof. Ahmet AKGÜL hocama ameliyat olma ümidiyle gelmemiştim ama Ahmet beyin güler yüzü ve o samimi karşılaması bana çok güven verdi. Ameliyat oldum Ameliyattan sonra bacaklarımı ben bile inanamadım Allah'ıma şükür iyi oldum. Böyle bilgili ve Kabiliyetli doktorlarımızdan Allah razı olsun. Tüm ekip çalışan arkadaşlara sonsuz teşekkür sunarım.

 

 

Venoz yetmezlik ameliyati sonucu yorumlar 2

 

 

Venoz yetmezlik ameliyati sonucu yorumlar 1

 

 

ARAŞTIRMALARIM SONUCU BULDUM

 

15 senedir aradığım doktoru nihayet buldum. Benim gibi nice hastaları iyileştiren Ahmet beye sevgilerimle. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Araştırmalarımın boşa gitmediğini görmek güzel. Sağlıkla kalın.

 

 

Varis ameliyati 13



VARİS VE LENFÖDEMİM VARDI ARTIK YOK

 

 

En iyi ic varis ameliyati ve tedavisi 1






En iyi ic varis ameliyati 2

 

VARİS Mİ?
O DA NE GEÇTİ ARTIK. Bitti artık.
İyi ki sizi tanıdık Ahmet Hocam.
50 yaşındayım 30 yıldır bununla yaşamalıyım dediğim ağrılarımı İstanbul’da bıraktım ve Oh be ağrısız yaşamak ne güzelmiş diyoruz.
Lenfödemlerimden de kurtuldum, varislerimden de. Çoğu askerde olan ayakta çok durmaktan kaynaklanan veya irsi olan Varislerimiz kaldı. İstanbuldan döndük memleketimize. Güven ve tecrübenin adresi “Geçmiş olsun demek yerine GEÇTİ ARTIK” diyebilecek kadar işin ehline bırakın kendinizi. Kaliteli tedavi ve kesin çözüm için her hasta dostlara ÖNERİYORUZ.

Saygılarımla

 

Kimsenin dokunmadığı bacağıma tedavi bulan hocama

 

Uzun süredir çektiğim ağrılarıma, bacağımda meydana gelen yaralara ve ani kanamalara hiçbir çözüm bulamadım. Çok doktor, hastane gezdik. Rabbim razı olsun Sayın Hocam olmasa ne kadar sürerdi bilmiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yolu, yüreği hep aydın olsun.

 

Bacakta kronik yara ve kanama 1

 

 

Bacakta kronik yara ve kanama 2

 

 

İLAÇ KULLAN, VARİS ÇORABI AL

 

Benim yaklaşık 6 - 7 senedir varis şikayetim ve ağrılarım mevcuttu. Bununla ilgili olarak birçok doktora gittim. İstanbul Büyükçekmece'de ikamet ettiğim için buraya yakın küçük hastaneler de genel cerrahlara başvurmuştum, hepsi ilaç kullanıp varis çorabı almamı söyledi. Bazısı yüzüme bile bakmadı, bazısı "ömrünün sonuna kadar böyle yapacaksın çorap giyeceksin" dedi. Ben de söylenenlerin hiçbirini yapmadım. 6 aylık evliyim. Yumurtalıklarımda kist olduğu için bir jinekoloğa gittim. Doğum kontrol vermek istedi. "Varis problemim olduğunu, bu tarz ilaçlar kullandığım da ağrılarımın arttığını" söyleyince benden bacak doppleri istedi ve kurduğu cümle "kardeşim senin venöz yetmezliğin var, bu damar problemin çözülmeden sana hiç bir ilaç vermem ve kistlerin çocuk sahibi olmana engel olabilir" dedi. Venoz yetmezliği kelimesini ilk defa orda duyup korkmuştum. Sonrasında hemen bir kalp damar cerrahına gözükmek için kalp damar hastanesine gittim, doktor benimle dalga geçer gibi "aspirin iç" dedi.

Bu hastalık için gezmekten usandım. İyice araştırma yapıp Prof. Dr Ahmet Akgül'ün ismine ulaştım, kendisinden randevu almaya çalışıp alamayınca, müsait olan başka bir doktora randevu aldım, bana "ameliyat olmam gerektiği" söylendi. Etrafımdaki herkes "sonuç olarak varis ameliyatı, bu doktor da bu ameliyatı yapabiliyor, niye olmuyorsun" dedi haklı olarak. Onlar da venöz yetmezliği kelimesini ilk kez duymuştu. Fakat Ahmet beyin sitesinde yer alan yazılardan (hastanın venöz yetmezliği varsa sıradan bir varis ameliyatının ise yaramayıp tekrar edeceğini , varisli damarın çıkarıp alınmasının yanlış bir uygulama olduğunu anladım) ve Ahmet bey bana bir kağıt üzerinde venöz yetmezliğinin ne demek olduğunu, nasıl bir ameliyat olmam gerektiğini anlattı. Bu aşamadan sonra bende bütün aileme kağıt kalem üzerinde Ahmet beyin anlattığını aktardım ve benim olmam gereken ameliyat bu. Bu ameliyatı yapacak Ahmet bey dışında bir doktor yok ya Prof Dr Ahmet beye ameliyat olacağım yada başka bir doktora ameliyat olmam dedim.

Bu süreçte etrafımdaki herkese karşı savaş verdim ve onların da benim kadar teorik bilgisi oldu ve Prof. Dr Ahmet bey sonsuz teşekkürlerimi sunarım bu kadar zamandır artık çare aramaktan yorulduğum rahatsızlığımdan kurtardı beni. Maddi durumumun çok iyi olmadığını söyledim, elinden gelen yardımı yaptı. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Allah razı olsun hocamdan eline emeğine sağlık. Bundan sonra ki hayatımda herhangi bir kalp yada damar hastalığı için kapısı çalınacak tek isimdir benim için. Hasta ziyaretine gelen herkese bunu söyledim. "İstanbul'da bulabileceğiniz onun üzerine bir Profesör yok" diyorum. Tekrar çok teşekkür ederim kendisine, ilgisine, emeğine.

 

KONTROL AMAÇLI DOPPLER

 

Size ne desem az kalır. Kardeşim 2 yıl oldu, 2 bacağından size ameliyat oldu. Size göndermek için "sadece kontrol amaçlı doppler çektirelim" dedik. Bacaklarında 1 tane bile kaçak yok ve tertemiz. "Kontrole gelecek miyiz" dediğimizde, "hayır" demiştiniz. Aslında biliyorduk, bu kadar emindiniz ama kardeşim bu dünyadaki benim en kıymetlim. O yüzden sadece merak ettiğim için çektirdim ve 2 yıl sonunda duyduklarımız harika. Size ve ekibinize minnettarım. Bu iyiliğinizi asla unutmayacağım.

 

Iki bacak varis ameliyati

 


KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM

 

Bir tanesiniz, teksiniz, eşsizsiniz Ahmet hocam. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Rabbim beni sizinle buluşturduğu için, şifama vesile olduğunuz için. Ameliyatımdan sonra bana verdiğiniz (ev ödevlerimi) de her gün harfiyen yerine getiriyorum yani yürüyüşlerimi yapıyorum, bisikletime biniyorum. Kısacası artık sağlıklı yaşıyorum. Güle güle İÇ VARİS , Güle Güle DERİN VENÖZ YETMEZLİK. Ve Hocam diyorum ki, aynen söylediğiniz gibi "ARTIK GEÇTİ". 

 

Ruşen Gazi Büyükbulut 

 

 

  v6.jpg

 

 

İÇ VARİS YANİ VENÖZ YETMEZLİK AMELİYATI SONRASI  KONTROL 

 

 




 

 

GENÇ KIZ

 

10 yaşlarımdan beri bu hastalıkla baş etmeye çalışıyordum. O zamandan beri gezmediğimiz doktor kalmamıştı ve hiçbiri teşhis koyamıyordu ve bununla yaşamam gerektiğini söylediler. Yıllar sonra hastalığımı araştırırken karşıma Ahmet Akgül çıktı sayesinde gönül rahatlığıyla hastalığımın tedavisinin olduğunu ve ameliyat arkasından lenf ödem tedavisiyle bu hastalıktan kurtulacağımı söyledi.

Ameliyat sonrası hiçbir ağrım kalmadı. Kendisi beni sağlığıma kavuşturarak tam bir şifacı oldu.

Kendisine bir genç kızı sağlığına kavuşturduğu için çok teşekkür ediyorum.

 

 

Varis ve lenfodem tedavisi ve doktoru 1

 

Varis ve lenfodem tedavisi ve doktoru

 

VARİS AMELİYATI SONRASI TEKRAR VARİSLERİM ÇIKMADI VE ÇOK MUTLUYUM 

 

 

en_iyi_varis_ameliyati.jpg




varis_ameliyati_sonrasi_ne_olur.jpg

 

 

ŞİKAYETLERİM SON BULDU, SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM

 

Saygıdeğer Hocam.. 

Öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum. 10 gün önce iç varis ameliyatı oldum, şu anda şikayetlerim son buldu. Sizinle tanışana kadar oldukça ümitsizdim. Varis sorunuma çare bulamayacağımı düşünüyordum. Ama sizinle tanışınca önce güven duydum ve sorunumdan kurtulabileceğime dair umudum vardı. Çok şükür her şey yolunda gitti ve sayenizde sağlığıma kavuştum. Allah sizden razı olsun. Umarım aynı rahatsızlığa sahip olan nice hastalara şifa olursunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Daha nice başarılara imza atmanızı gönülden dilerim. Her şey için çok teşekkürler.. 

Aysel YÜRÜK 

 

O ESKİ AĞRILARI YAŞAMIYORUM

 

Can hocamı, hastalığım hakkındaki makalesini okuduktan sonra tanıma fırsatım oldu ve derin bir araştırmaya girip kendi geliştirdiği tekniğine güvenerek hemen ertesi güne randevu alıp Türkiye'ye gitmeme sebep oldu. İlk tanışmamızdaki verdiği güven sayesinde o an ameliyat tarihini belirledik ve 7 yıldır varlığından haberdar olduğum iç venöz yetmezliğinin ömür boyu ilaç kullanmam gerektiği hakkındaki bilgilerinin üzerini çizerek sağlıklı hayata kavuşmamı sağladığı için ve de o eski ağrıları yaşamadan kilometrelerce koşabiliyor olmamı var ettiği için ona minnettarım. Ayrıca mesleğine gösterdiği özveri, iş aşkı, hastalarına saygısı ve onları dinleyebiliyor olması çıtasını daha da yükseklere taşıyor.

Dubai'den sevgiler,

Filiz YALÇINKAYA 

 

DAMAR KORUMALI VARİS AMELİYATI, FARKLI BİR TEKNİK

 

Merhabalar ismim Serdar A. 35 yaşındayım mesleğim gereği bacaklarında varis oluştu. İlk ameliyatım 2009 yılında oldum fakat aradan 6 yıl geçti aynı bacağımda yine varis oluştu ve çok ağrı yapıyordu. Çok araştırma yaptım, çok hastanelere gittim. Hep aynı tedavi yöntemini söylediler, en son tavsiye üzerine Ahmet Akgül hocamızı buldum. Muayene oldum bana tedavi yöntemini anlattı ve çok mantıklı geldi. 2015 tarihinde ameliyat oldum çok başarılı bir ameliyat olduğunu söyledi Ahmet hocamız. Taburcu olduktan 20 gün sonra farklı bir hastanede doppler çektirmeye gittim.

Doppler çeken doktora yeni ameliyat olduğumu ve ameliyat yöntemini anlattım.Bana "böyle bir tadavi yönteminin mümkün olmadığını" söyledi ve doppler çekimine başlar başlamaz çok şaşırdı. Ne olduğunu sorduğumda bana "ana damarın hala durduğunu ama herhangi bir kaçak olmadığını" söyledi. Defalarca kontrol etti olumsuz hiç bir şey bulamadı. Çok farklı bir yöntem olduğunu söyledi. Kendisindede varis olduğunu ve benden doktorumun ismini ve kendisinin gitmek işlediğini söyledi. O zaman anladım ki "Akgül tekniği" bir ilk ve çok başarılı bir teknik. Allah böyle doktorları memleketimden eksik etmesin.

Ve başarılarına başarı katmaları dileğiyle.

 

 

Damar korumali ve damar cikarmadan kapak onarimi ile varis ameliyati

 



İÇ VARİS TEŞHİSİ KONDU 

 

ic_varis_teshisi_.png





ic_varis_tanisi_kondu.png

 


Ben öyle doktor doktor  gezmedim, çeşitli operasyonlardan geçmedim. İç varis teşhisi konuldu ve tedavisinin olmadığını, ömrümün sonuna kadar varis çorabı ile yaşamam gerektiği söylenildi. (Bana göre zorunluluklar, hastalığın kendisine nazaran, insanı daha çok hasta eder, umutsuzluğa sürükler.) "Çok şanslısın, en azından dışarıdan estetik açıdan rahatsız edecek bir şey yok" bile dedilerse de içeride kıyamet koptuğunu söylemekten de geri kalmadılar.

Evet şanslıydım, ama bu estetik kaygım olmamasından değil, tam da bu evrede Ahmet AKGÜL hocamı kardeşimin küçük araştırması sayesinde tanıyıp ameliyat kararını hemen almamdan kaynaklıdır. Çok araştırmaya gerek yok kendisini, gidin bir ziyaret edin ne demek istediğimi anlarsınız. Gözünüz kapalı (narkozdan değil☺) tedavinizi olursunuz.

Herkes kendisi hakkında çok şey söylüyor, Türk Dil Kurumu literatüründe tasvir edecek söz kalmadı, üstelik bunlar methiye değil.

Ben ne söyleyeyim;

"En güvenilir hekim"  ünvanına sahip bununla da nasıl kibar, anlayışlı, dostane, dinleyici bir hekim olduğunu mu,

Ameliyat oluncaya kadar değil de asıl desteği ameliyat sonrasında  verdiğini mi,

Günün birinde anıtı dikilecek kadar başarılarda imzası olan, gelecek nesillerin hekimlerine işini nasıl aşkla sevgiyle yaptığını anlatan gözlerindeki o ışıltıyı mı,

"İyi ki"lerin, "Allah razı olsun"ların sahibi olduğunu mu,

Bilmiyor musunuz? Şimdi artık biliyorsunuz.

Kocaman yüreği olan, yolu sevgiden geçen kalp  doktoruna  sevgilerimle,

Adımı yazar, imzamı da atarım

Necla Çakır Demir 

 

 

Ic varis tehlikeli mi

 

Varis İç Varis Venöz Yetmezlik Hastalıkları ve Tedavileri için ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız

Varis hastalığı ve "tedavisi yok, bu hastalıkla yaşamaya alış"  denilen hastaların tedavi sonrası yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

İletişim ve Randevu için lütfen tıklayınız   

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.