https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - VARİS Hasta Yorumları: Sevgili Ahmet Hocanın sihri Avrupa'ya da ulaştı...

ACI SIZI KALMADI

 

Değerli Doktorumuz Ahmet Bey,

Ben İşveç’ten venöz yetmezliği problem olan bir hastanız olarak sağlığımı iyi ki sizin becerikli ellerinize emanet etmişim. Hastanede gösterdiğiniz sıcak, ilgili ve babacan tavırlarınızla, çevreden duyum olarak bana verdiğiniz o güven tamamen pekişmiş olup ameliyat masasına büyük bir huzur ile yattığımı dün gibi iyi hatırlıyorum.

Damar kapakçığı ve varis tedavisi ameliyatım sonucunda artık ayaklarımda eskisi gibi sanki patlayacakmış gibi veren o acı, sızı hissini yaşamadığım için çok sevinçliyim.

İyi ki varsınız Dr. Ahmet Akgül !

 

Varis kapak kacagi onarimi 1

 


Varis kapak kacagi onarimi 2

 

TÜRKMENİSTAN

 

Öncelikle Prof. Ahmet Akgül hocama ve ekibine teşekkür ederim. Ben Türkmenistan vatandaşıyım. 2004 senesinde kazadan dolayı sağ ayağım zedelendi ve damarlarım çok zarar gördü. 2014de Türkiye'ye geldim geldiğim bu güne kadar gez gez gez nereyi gezdim tabip hastane kalmadı. Neredeyse 10'dan fazla hastaneye gittim. Sonunda internetten Prof. Dr. Ahmet Akgül hocamı buldum ve şifamı da buldum. Allah'ıma şükürler olsun. Çok çok teşekkürler.

Bir şifacı bulunur elbet.

 

Bacak yarasi tedavisi ve doktoru 1

 

AMELİYAT SONRASI AYNI SORUN TEKRARLAMIŞTI

 

20 Senedir Varis problemim vardı. İlk Ameliyatımı Avusturalya'da olduğum halde aynı sorun tekrarladı. İnternetten bulduğum güler yüzlü doktorum beni ameliyat etti. Şuan çok memnunum. Her şey iyiye gidiyor. Öncelikle doktorum Ahmet Bey teşekkür ederim, Ekibine de teşekkür ederim. Sevgilerimle.

 

 

Varis ameliyati sonrasi gorulen sikayetler 3

 

 

Varis ameliyati sonrasi gorulen sikayetler 4

 

YÜRÜMEYE BAŞLADIM

 

Ahmet Hoca’ya;
2 sene araştırmalarımızın sonucunda Ahmet Bey’in geliştirdiği varis ameliyatı tekniğini keşfettik. Muayeneye geldiğimizde Ahmet Bey bize her türlü bilgiyi vererek bizi ikna etti ve güven verdi. Ameliyatımızda rahat ve başarılı geçti. Ameliyat sonrası yürümeye ve normal gündelik hayatıma dönebildim. Yapılan ameliyattan, Ahmet Bey’den ve ekibinden çok memnun kaldım. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.

 

 

Varis agrisi ve agri tedavisi 8



Varis agrisi ve agri tedavisi 9

 

ÇORABA RAĞMEN VARİSLER ARTTI

 

6 yıl önce doğum yaptıktan kısa bir süre sonra bacaklarımda varisler çıkmaya başladı. Kilom olmamasına rağmen hızla arttılar ve bir doktora göründüm. Doktor bana kapakçık yetmezliğim olduğunu ve ne yaparsam yapayım düzelmeyeceğini, tedavisinin mümkün olmadığını ve ömür boyu varis çorabı kullanmam gerektiğini söyledi. Çok çok üzüldüm ve hiç konforlu olmayan beni birçok anlamda kısıtlayan çorabı 1.5 yıl kullandım. Öğretmen olduğum için çok fazla ayakta kalmam gerekiyordu ve çoraba rağmen varislerim hızla arttı, arttı… Kaşıntı, ağrı, şişlikler ve diz kapağımın arkasında kocaman bir şişlik oluştu.

Uzun araştırmalar sonucu Ahmet Bey’e rastladım. Akgül tekniğini inceledim, okudum. Ve hocamızın güven veren profili beni ona ulaştırdı. Samimiyetine inanılmaz güvendim Ve ameliyatımı oldum. Çok acılar çekeceğime de sandım çok korktum ama rahat bir şekilde tüm süreçleri tamamladım. Her şey yolunda olduğunu duymak varisten ve çoraplardan kurtulmak her şeye değdi.

Ahmet Hocamıza, asistanlarına, benimle ilgilenen herkese sonsuz teşekkür etmekten başka bir gelmiyor elimden…

İyi ki Varsınız….

 

Ic varis tedavisi ve venoz yetmezlik ameliyati 2

 

Ic varis tedavisi ve venoz yetmezlik ameliyati 1

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ

 

glin.jpgglin1.jpg

 


Sayın Doç. Dr. Ahmet AKGÜL, Ekibi ve Umutla şifa bekleyen tüm hastalara,

Bir varmış bir yokmuş diye başlar bütün masallar; hepimizin bir hikâyesi vardır. Onlardan ders alır, öğrenir ve gelişiriz.

İşte benim hikâyem... Ben Gülçin Ergin Londra'da uluslararası bir firmada çalışıyorum. Yıllık iznimi değerlendirip sağlık problemime çözüm bulmak için İst.'a geldim. 2007 yılında varis tanısıyla sol bacağımdan lokal anesteziyle 1,5 saat süren bir operasyon geçirdim. Tüm müdahaleyi,(en ince detayıyla ve damarlarımın esneme katsayısı dâhil olmak üzereL) neşter darbelerini 5 duyumla hissettim.

Dayanılması çok zor ağrılarla yaklaşık 3 ay boğuştum. Uzun süre güçlükle yürüyebildim. Sağlığıma kavuşacağım günleri sabırla bekledim. Aradan yıllar geçmesine rağmen iyileşme görülmediği gibi, bacağım daha da kötüleşti. Yaşadığım travmadan sonra yeni bir konsültasyona cesaret edemedim. Artık güçlükle iş ve sosyal hayatıma adapte olurken, sevgili Ahmet Hoca'nın sihri Londra sınırlarına ulaştı.

Bir gün önce gerçekleşen mucizeyi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. 10 dakika süren ön görüşme sonrası, hocamın inanılmaz basit bir dille ve çizelgeyle açıkladığı su gibi berrak bir ameliyat süreci geçirdim.

Londra'da bile NHS'in(ulusal sağlık servisi) estetik operasyon diye tanımladığı(geçiştirdiği), benim yaşam kalitemi etkileyen talihsiz genetik hastalığım sayesinde atlattım.

Operasyonun ikinci gününde şaşkınlıkla hikayemi anlatıyorum!!

Önderliğinde Dr.sadi Konuk Hastanesi Kalp ve Damar Kliniğinde gerçekleşen ameliyatımda emeği geçen başta Sayın Hocam Ahmet AKGÜL, genç, dinamik, karizmatik J uzman Dr.Sayın Mehmet, Sevcan, Seymur, Gürkan Hocalara, tüm anestezi ekibine(pamuk dokunuşlu, sihirli ellere) neşeli, bakımlı, kanatsız hemşirelerimize, hastanenin hijyenini sağlayan, ışıl ışıl parlatan yardımcılara, devamlı gülen sekreterlere, tüm klinik ve acil ekibine şükran borçluyum.

Değerli Ahmet Hoca ümit var, şahsınız gibi hoşgörülü, güler yüzlü, sabırlı, coşkulu, mütevazı hekimlerle her zaman var.

Bunların tanığı olmaktan gurur duyuyor, başarılarınızın daim olmasını tüm kalbimle diliyorum. Hastane koridorlarında bekleşen, aldıkları müspet haberlerle "Ahmet Hocamız bir tane, önce Allah'a sonra ona emanet ettiğimiz yakınlarımızı bize bağışladı" diyen tüm hastalara, yüzü gülen tüm sevdiklerine geçmiş olsun diliyorum.

İyi ki varsınız, iyi ki yolum sizinle ve ekibinizle çakıştı.

Saygı, sevgi ve şükranlarımı kabul buyurunuz lütfen.

Daha nice mutlu sonlara,

Gülçin ERGİN 

 

DAHA ÖNCE DE VARİS HOCALARINA GİTTİM

 

Giresunluyum birçok yeri gezdim. Çok hocalarımız, varisin çok ileri dediler. Biz bunu ameliyat yapamayız dediler. Ahmet Akgül hocamla konuştum. Ameliyattan önce psikolojik olarak bile rahatlattı beni. Ahmet hocam 6. hocamız. Kendisini seviyorum. Allah rızası için tatlı dilli güler yüzlü, kendisini Allah’ım güzel insanlarla karşılaştırsın.
Saygılarla hocam

 

 

Ileri varis tedavisi ve ameliyati 1

 

Ileri varis tedavisi ve ameliyati 2

 

 

Tüm Emeği Geçenlere Saygı Ve Şükranlarımı Sunuyorum

 

Babamın varis rahatsızlığı sebebiyle Konya’dan geldik ve kendisiyle tanıştık. Her şeyden önce hastasını önemseyen, mesleğine karşı saygılı, hekimliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu ve hiçbir değerle ölçülemeyeceğini kanıtlamış güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum. Başta kendileri olmak üzere tüm emeği geçenlere saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Tuncer Seran

 

FRANSA'DA VARİS

 

Fransa’da yaşıyorum

Değerli Hocam Ahmet Akgül sizi internet üzerinden Tanıdım Video ve Yorumlarınızı Takip ettim. Yaklaşık 15 yıldır Varis Problemim vardı Hocamız Muayeneden sonra ameliyat olmama karar verdiniz. Ameliyatımı oldum. Bugün kontrol için geldim sonuçların iyi olduğunu söylediniz çok mutlu oldum sayenizde Varis çorabından kurtuluyorum. İyi ki sizi tanıdım iyi ki varsınız hocam çok Anlayışlı ve ilgili birisiniz Allah size ve Ailenize uzun ömürler versin.

Saygılarımla Hocam

 

 

Kasik damar kacagi ve varis tedavisi

 

 

Kasik damar kacagi ve varis tedavisi 1

 

BACAKTA VARİS YARASI VE EN İYİ TEDAVİSİ

 

Merhaba, ben Ankara'da yaşıyorum. 7 yıldır varis rahatsızlığı çekiyorum. Artık hastalığımın son noktasına gelmiştin.

7 yıl içerisinde 2 kez ameliyat geçirdim. Bu 7 yıl içerisinde 2 kez varise bağlı ayak bileğinde venöz yaralar oluştu ve inanılmaz ağrılar, sancılar çektim.

Her şeyden umudumu kesmişken Ahmet hocamı buldum. Beni muayene ettiğinde yapacağı tedavi ile tüm bu işkence gibi hastalıktan kurtulacağımı duyunca inanılmaz mutlu oldum. 10 günlük ameliyatsız yaptığı tedavi ile tekrar eski yürüyüşüme ve gece uykularına kavuştum. Ben bu zamana kadar sizin gibi güler yüzlü sıcak kanlı, işini ve mesleğini bu kadar seven bir insan görmedim. Tabi ekibinizi de unutmadım. Onlarda gayet sıcak kanlı ve ilgililer. Tedavi olmak için bir hastaneye gelmiyor insan, sanki arkadaşlarının yanına gelir gibi geliyor huzurla geliyor. Allah size sağlıklı uzun ömürler versin. Bu başarınız ömrünüzün sonuna kadar daim olsun. Sizi kısa sürede tanıdım. Ama İstanbul'a geldiğimde mutlaka görmek istediğim abimsiniz.

Sizi seviyorum hocam. Saygılarımla

 

 

Bacakta varis yarasi ve en iyi tedavisi 1

 


Bacakta varis yarasi ve en iyi tedavisi 2

 

BENİM AİLEM OLDUNUZ

 

Ahmet Hocam
AMA Herşey Çok teşekkürler sizin sayenizde şuan çok mutluyum tedavim bitti öncelikle ekibinize sizlere çok teşekkürler sizlere. Benim Bir ailem oldunuz. Tekrar 13 seneden sonra hayat dolu oldum ilk defa bu kadar mutlu olduğumu hissettim yıllardan sonra tekrar gülümsedim iyi ki varsınız benim ailem hep olun ki benim gibi olan hastalara umut olun sizleri çok seven hastanız inşallah hep mutlu olursunuz yazım kötü kusura bakmayın.

 

KONTROL AMAÇLI DOPPLER

Size ne desem az kalır. Kardeşim 2 yıl oldu, 2 bacağından size ameliyat oldu. Size göndermek için "sadece kontrol amaçlı doppler çektirelim" dedik. Bacaklarında 1 tane bile kaçak yok ve tertemiz. "Kontrole gelecek miyiz" dediğimizde, "hayır" demiştiniz. Aslında biliyorduk, bu kadar emindiniz ama kardeşim bu dünyadaki benim en kıymetlim. O yüzden sadece merak ettiğim için çektirdim ve 2 yıl sonunda duyduklarımız harika. Size ve ekibinize minnettarım. Bu iyiliğinizi asla unutmayacağım.

Iki bacak varis ameliyati



Varis İç Varis Venöz Yetmezlik Hastalıkları ve Tedavileri için ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız

Varis hastalığı ve "tedavisi yok, bu hastalıkla yaşamaya alış"  denilen hastaların tedavi sonrası yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

İletişim ve Randevu için lütfen tıklayınız   

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.