https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - LENFÖDEM Hasta Yorumları: Bacak şişliğinin en iyi tedavisi...

YOLCULUKLARDA ARTAN BACAK ŞİŞLİĞİ

Eşimin 3-4 yıldır uçak ve araba yolculuklarında, son zamanda şişlik uzun sürmeye başladı.

5 hafta önce ayak şişti morardı, iltihap oldu, sıvı akmaya başladı. Ahmet Akgül hocama internetten ulaştık. Allah razı olsun 2 hafta içinde iyi bir tedaviden sonra iyileşti.

Doktor ve bütün ekibinden Allah razı olsun. Teşekkür ederiz.

Yolculukta bacak sisligi 1


Yolculukta bacak sisligi 2

VAKUM TEDAVİSİ

Bir televizyon programında izledim, doktorun adresini araştırdım buldum ve randevu üzerine geldim.

16 gün tedavi gördüm, 16 kez vakum işlemi yapıldı, 3 kez kan alıp iğne yapıldı, 3 kez video çekildi.

Süreçteki ilgiden memnunuz, teşekkür ederiz.

En iyi doktorlar 1

En iyi doktorlar 3

HİÇ UMUDUM YOKTU

Sevgili Ahmet Hocam;

Öncellikle hemşehri olduğumuz için baya kaynaştık. İnsanlığınızdan bahsetmeye gerek bile yok her şey kendini belli ediyor. Buraya ilk geldiğimde iyileşmem adına hiç umudum yoktu hatta ikinci gün Trabzon’a geri dönmeyi bile düşündüm. Ama sizin tatlı diliniz ve başarılarınıza güvenerek tedaviye başladık. Bu zorlu süreçte bize destek oldunuz. Benim ayağım konusunda şiş olduğundan ruhsal ve bedensel sıkıntılar çekiyordum ama tedavi sonucunda iki ayağımın şişinin inmesi şu an beni çok mutlu ediyor. Hocam biz şifayı sizde bulduk biz gibi çok insan var lenf ödem tedavisi yok düşünenler fakat tedavisi oldukça rahat ve kesin sonuca ulaştırıyor insanı. Ben küçüklüğümden beri bu hastalık vardı şimdi 20 yaşındayım ve artık ayağım konusunda sizin sayenizde hiçbir korkum ve endişem kalmadı. Her şey için çok teşekkür ederiz. Hocam Allah razı olsun bir gün Trabzon’a sizi bekleriz bize yaptıklarınızı küçük de olsa sizi ağırlayarak ödemek isteriz.

KÜÇÜK DOSTUNUZ ÖZGÜR

YERE YANLIŞ BASMA ve KILCAL DAMAR DOLAŞIM BOZUKLUĞU

Bugün 31.12.2020. 24.11.2020 tarihinde başladığımız annemin tedavisinin sonuna geldik. İlk geldiğimizde ayaklarında ağrı ve yürüyememe şikayetlerimiz vardı, yapılan çekimlerde ana atar ve toplar damarların açık olduğu fakat kılcal damarlarda bir sıkıntı olduğu bize bildirildi. Vücuttan alınan kan ayaklarına ozonla beraber verildi ve yürüyüşlerimizde belli bir düzelme olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca ilk yapılan tedavide annemin aslında yıllardır yere yanlış bastığını da yapılan taban analizinde görmüş olduk. Bunun içinde uygun tabanlık yaptırıp artık onu kullanıyoruz. Belki de bu rahatsızların sebebi yanlış basmadan dolayı kılcal damarların normal düzenini bozup kan akışın olumsuz hale getirmişte olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta tedavimizi yaptırdık. Bundan sonra beslenmemize dikkat eder. Düzenli yürüyüşler yaparsak bu sıkıntılarımızdan tamamı ile kurtulmuş olacağız. Bu süreçte bize yakın ilgi ve güler yüz gösteren başta hocamız Prof.Dr. Ahmet AKGÜL'e, asistan doktorlarımıza hemşirelerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi 1

AMELİYATSIZ LİPODEM TEDAVİSİ

Ameliyatsiz lipodem ve selulit tedavisi


GİTTİĞİM DOKTORLAR YALNIZCA İLAÇ VERDİ AMA ŞİKAYETİM GEÇMEDİ

bacak_sisliginin_en_iyi_tedavisi.jpg


7 yıl önce şiddetli bacak ağrısı şikayetiyle varis ameliyatı olmuştum ki bundan çok değil 3 yıl sonra ayak bileklerimde şişlikler, ağrı ve bacaklarımda tarif edemeyeceğim bir huzursuzluk yaşıyordum. Gittiğim doktorlar ilaç verip ya da klasik tavsiyelerde bulundular ama bunlar çarem olmadı. İnternette araştırırken Ahmet hocamla karşılaştım. Uzun bir süre takip ettikten sonra muayene oldum. Bugüne kadar gittiğim hiçbir doktorun demediği Lenfödem teşhisini koydu. Ve 1 ay önce tedavimi oldum. Bugün kontrole geldiğimde her şeyin iyiye gittiğini söyledi hocam. Evet artık ayaklarım şişmiyor, ağrımıyordu. "Bir şifacı bulunur elbet" Teşekkür ederim saygıdeğer Ahmet Hocam ve ekibine şifam oldukları için.

Giray CAN 

,LENFÖDEM İNSANLARIN HAYATINI KABUSA ÇEVİRİYOR

bacak_lenfodemi_en_iyi_tedavisi_2.jpgbacak_lenfodemi_en_iyi_tedavisi.jpg


Sayın Ahmet Akgül ve ekibine,

Gittiğim üç kalp damar cerrahının, hastalığımın lenf ödem olduğunu fakat bir tedavisinin olmadığını söylemesi üzerine bu konuda uzman Ahmet Bey'le tanıştık. Aklımda bir sürü soru işaretleriyle tedaviye başladık. 6. Günün sonunda bacağımın genelinde 2 cm. incelme görüldü. Çoğu kalp damar cerrahının üzerine düşmediği, fakat insanların hayatlarını kâbusa çeviren bu hastalığı tedavi çalışmalarından dolayı Ahmet Bey'i kutluyorum.  Ben ve benim gibi Lenf ödem hastaları için kalıcı bir tedaviyi de bulacağına eminim.

Sonu gelmeyen sorularıma sabırla cevap verdiği için Tuğba Hanım'a, sıcakkanlılığı için Nurcan Hanım'a, ciddiyeti için de Merve Hanım'a ayrıca çok teşekkür ederim. 

Müge 

LENFÖDEM TANISI VE TEŞHİSİ

16 yaşından beri sayısız doktor ve tedavi ile mücadele de bulundum. Bazı durumlarda umudumu kaybettiğim inancımı yitirdiğim anlar oldu.

BUNUNLA YAŞAMAYI öğreneceksin diyenler, tedavisi olmadığını belirtenler oldu.

39 yaşında Ahmet Bey’e geldiğimde doğru yerde olduğumu hastalığımın ne olduğunu…

Tanı ve tedavisinin olduğunu öğrendik. Şuan tedavi olmuş ve memnun ayrılmış bulunmaktayım.

AHMET AKGÜL ve Ekibine yaptıkları tedaviden dolayı teşekkür ediyorum….

Her zaman UMUT vardır….

Lenfodem tani ve teshisi 1

Lenfodem tani ve teshisi 2



ÇOCUKLARDA LENFÖDEM

ayakta_lenfodem.jpg


Sevgili Ahmet Hocam;

Sağ ayağımdaki Lenf Ödem yüzünden uzun zamandır sıkıntı çekmekteyim. Annem babam ile sizin yanınıza geldiğimde bu hastalığın tedavi edilebilir olduğunu, şiş olan sağ ayağımın diğer ayağın gibi ödeminin geçeceğini bana söylediniz ve bana umut verdiniz. 2 hafta boyunca yapılan tedavi sonrasında bu rahatsızlığımdan büyük oranda kurtuldum, sonrası içinde hep dikkat etmem gerektiğini ve spor yapmamı bana söylediniz.

İlginize çok teşekkür ederim. Ayrıca Fizyoterapist Hadi beye çalışanlarınız Merve Hanım ve Nurcan hanıma yardımlarından dolayı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sevgiler

Mert S. 

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün Özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

LENFÖDEM HASTALIĞI ve LENFÖDEM TEDAVİSİ için ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız lütfen tıklayınız

LENFÖDEM TEDAVİSİ OLAN HASTALARIN yorumlarını görmek için lütfen tıklayınız  

İLETİŞİME geçmek ve RANDEVU almak için lütfen tıklayınız

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.