ÖNCE VARİS AMELİYATI SONRA LİPOSUCTION VE EN SONUNDA LENFODEM TEDAVİSİ
Öncelikle herkese merhaba;
Ahmet Hocam ile serüvenimiz 5 ay öncesinde başladı. Ben 10 yıldır lenf ödem hastasıyım. Buraya hiç umudum yokken bir tanıdığımın önerisi ile geldim. Rabbime şükürler olsun iyi ki Ahmet Akgül gibi bir doktoru çıkardı karşıma. Çok zorlu bir süreçten geçtik. Önce sürecimiz varis ameliyatı ile başladı. Ardından, iki ay sonra liposuction ameliyatı ondan sonra ise 2,5 ay süren lenf ödem tedavisi bugün 26.2.2021 İtibari ile Lenf ödem çorabıma geçmiş bulunmaktayım. Benim sol bacağında sorun vardı şu an sağ bacağı ile aynı incelikte. Başta Sayın Hocam Profesör Doktor Ahmet Akgül olmak üzere, bütün ekibine teşekkürlerimi sunarım.
Sayın hoca gibi diğer bütün şifa acıları Allah başımızdan eksik etmesin. Ben sizden razıyım Allah'ta sizden razı olsun. İyi ki varsınız hocam. UMUDUNUZU HİÇ KAYBETMEYİN BİR ŞİFACI BULUNUR ELBET.
YILLARDIR SÜREN AĞRILAR GEÇTİ
Ağrılarım 15 yıl olmuştu Ağrı sızı yıllardır süren ağrılardan Sevgili Hocam Ahmet Akgül sayesinde kurtuldum. Emek ve çabalarından dolayı Hocama ve yardımcılarına, Asistanlarına çok teşekkür ederim hepsine Ayrı Ayrı Başta Ahmet Hocam. Baştan değnekleriyle geldiğim yerden koşarak çıkıyorum çok mutluyum. Anlatılmaz bir çaba ve meyvesi Aldım ve gidiyorum. Mümine Hocama da çok teşekkürler.
LENF DAMARLARINA AMELİYAT
Nisan 2020 yılında lenf ödem teşhisikoyuldu. Süreç içerisinde Ahmet Hocamı keşfettim ve lenfödem ameliyatı oldum. Ameliyata korkarak girdim fakat "iyi ki" diyerek çıktım. Etkisini gözle görülür bir şekilde far ettik. Zaman içerisinde daha iyi olacak, buna inanıyorum. Ahmet Hocam ve ekibine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bir şifacı bulunur elbet.
LENFÖDEMDEN KURTULMAK İSTİYORSANIZ ADRESİ BELLİ
Kurtarıcımızla ilk tanışma hikayemiz 21 Eylül 2017 tarihinde başladı. Babam 5-6 yıldır bacak ağrısı, şişlik, yürüyememe problemlerinden şikayetçiydi. Tabiiki herkes gibi biz de sayısız şehirde sayısız doktor gezdik. Son çareyi sosyal medyada, TV kanallarında aramaya başladık. Bir gün Zahide Yetiş'in programını izlerken sesimi duyurmak adına, bir fotoğrafın altına yorum attım ve sıradan bir vatandaş, o kıymetli ellerin dokunduğu bir vatandaş, "Sizin babanıza çare Prof. Dr. Ahmet Akgül'dür" dedi. Araştırmaya başladım. Okuduğum sayısız teşekkür mektubu ve bin bir hayır duası dedim ki bu bizim kurtarıcımız olacak. Randevu alıp geldik. Tabiiki yine rutinleri oynayıp geri dönme konusunda çok endişeliydik. Fakat öyle bir tablo karşıladı ki bizi. Bir doktor değil, bir abi, bir kardeş, dost, her şeyden öte insan!!! Tüm sabrını koruyup bize her şeyi tekrar tekrar anlattı. İlk defa tedaviye ve iyi olmaya ikna olmuştuk. Sevgili Hocam siz bizim dünyamıza ışık gibi doğdunuz. Dileriz ki sizin de tüm karanlık günleriniz ışıkla dolsun. Size ve tüm ekip arkadaşlarınıza sonsuz teşekkürler. Biz lenfödem tedavisine başladık ve devam edeceğiz. Tüm hastalara tavsiyem umutsuzluğa kapılmayın, ne diyoruz eğer isterseniz. "Bir şifacı bulunur elbet"
Sevgilerimizle
Mustafa PULAT
Yağmur PULAT
YERE YANLIŞ BASMA ve KILCAL DAMAR DOLAŞIM BOZUKLUĞU
Bugün 31.12.2020. 24.11.2020 tarihinde başladığımız annemin tedavisinin sonuna geldik. İlk geldiğimizde ayaklarında ağrı ve yürüyememe şikayetlerimiz vardı, yapılan çekimlerde ana atar ve toplar damarların açık olduğu fakat kılcal damarlarda bir sıkıntı olduğu bize bildirildi. Vücuttan alınan kan ayaklarına ozonla beraber verildi ve yürüyüşlerimizde belli bir düzelme olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca ilk yapılan tedavide annemin aslında yıllardır yere yanlış bastığını da yapılan taban analizinde görmüş olduk. Bunun içinde uygun tabanlık yaptırıp artık onu kullanıyoruz. Belki de bu rahatsızların sebebi yanlış basmadan dolayı kılcal damarların normal düzenini bozup kan akışın olumsuz hale getirmişte olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta tedavimizi yaptırdık. Bundan sonra beslenmemize dikkat eder. Düzenli yürüyüşler yaparsak bu sıkıntılarımızdan tamamı ile kurtulmuş olacağız. Bu süreçte bize yakın ilgi ve güler yüz gösteren başta hocamız Prof.Dr. Ahmet AKGÜL'e, asistan doktorlarımıza hemşirelerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.
OKSİPRP İLE LENFÖDEM TEDAVİSİ
Yaklaşık 1.5 yıldır sol bacağımda oluşan şişlikten ve gördüğüm romatizma tedavilerinin yanıt vermemesinden dolayı, en azından bunu da denemiş olurum düşüncesiyle gelmiştim. Sizin deyiminizle tüm tedavilerden sonra son çare olarak gidebileceğim kişinin siz olduğunuzu da biliyordum. Koyduğunuz lenf ödem teşhisi sonucu en az 10-15 günü gözden çıkarmışken, "okulum açılana kadar biter di mi hocam diye sizi sıkboğaz ederken microplus, biorezonans, masaj, bandaj ve oksiprp işlemleriyle 4. Günün sonunda tedavim bitmiş bir şekilde ayrılıyorum yanınızdan. Her şeyden önce geleli 4 gün olmasına rağmen sanki uzun zamandır ordaymışım gibi hissettirdiğiniz, mutsuz olduğum ve tatmin olmadığım zamanlarda aklımdaki soru işaretlerini sildiğiniz samimiyetiniz ve candanlığınız için size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizle tanışma fırsatı bulabilmişim. İlerleyen zamanlarda başka vesilelerle görüşmek dileğiyle.
Gözde Eda Öz













