https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - DVT Hasta Yorumları: Derin ven trombozunda kan sulandırıcı tedavi...

İĞNE DELİĞİNDEN PIHTI TEMİZLEME

 

 

dv.png

 


 

 

dvt-2.jpg



dvt.jpg

 

 

EN İYİ YÖNTEMİ VE DOKTORU ARADIM

 

Ben 15 yaşımda tanıştım varis hastalığıyla. 2 sene sonra ameliyat oldum. Sol bacağımdan yapıştırma yöntemiyle. BU ameliyattan 2 sene sonra tekrar varis oluştu. Sonra araştırmalar yaparak en iyi sonucu yapabilecek doktoru ve yöntemi aradım. Sonuç olarak Ahmet Akgül Hocayı buldum. Görüştük, tedavi şeklini belirledi. Ameliyat oldum, ameliyat olduktan sonra tedavim iyi geçti. Şu an 15. gün oldu ameliyat olalı. İyiyim, daha sonraları iyi olmak dileğiyle hayatıma devam ediyorum.

 

 

Varis hastaligi tedavisi ve ic varis ameliyati 2

 

 

Varis hastaligi tedavisi ve ic varis ameliyati 1

 

BACAKLARIMIN RENGİ AÇILDI

Bacakta renk degisikligi duzeldi

FİBROMİYALJİ AĞRILARI

 

Fibromiyalji ağrılarım sebebi ile uzun yıllardır uğraşıyordum. Gittiğim doktorlar ağrılarımın geçmeceğini bu ağrılar ile yaşamam gerektiğini söylediler.
Araştırmalarım üzerine Prof. Dr. Ahmet Akgül hocamla tanışıp tedavi sürecine başladım. 2 aylık tedavi sürecinde Allah'ın izni ve hocamızın yardım ve tedavileri ile ağrılarım %99 azaldı. Bölgesel yerlerde çok çok az kaldı yok denecek kadar.
Hayatım, moralim eski düzenine döndü. Emeği geçenlere Teşekkür eder, Allah razı olsun.

 

Fibro tedavisi 1

 

 

Fibro tedavisi

 

HUZURSUZ BACAK SENDROMU

 

Doktor bey merhabalar ben Simav’dan hastanız ... huzursuz bacak sendromu ve fibromiyaljim vardı, sizin sayenizde kurtuldum çok şükür, haklınız ödenemez.

 

 

Huzursuz bacak sendromu nasil tedavi edilir



İÇ VARİS AMELİYATIM İÇİN TEŞEKKÜR

 

Merhaba, kıymetli doktorum Prof. Dr. Ahmet Akgül hocam. Bugün 12 Ağustos 2019. Tam da 3 yıl önce bugün (İç Varis) ameliyatımı yapmıştınız. Size gelmeden önce gittiğim diğer doktorların maalesef söyledikleri tek şey “Bu hastalığın tedavisinin olmadığı ve bununla yaşamaya alışmak zorunda oluşumdu.” Oysaki bu hastalığın tedavisi vardı ve bununla yaşamak zorunda değildim. Allah’ın izniyle siz bu hastalığı tedavi ediyordunuz. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki beni sizinle karşılaştırdı. Sizin vesilenizle bana şifa verdi.

Şimdi çok çok iyiyim, sağlıklıyım ve mutluyum. Tavsiyeleriniz doğrultusunda, 3 yıldan beri her gün en az 1 saat yürüyüş yapıyorum. Ameliyat sonrası bana “Sen artık varis hastası değilsin” demiştiniz. Gerçekten de Allah’ıma şükürler olsun, tamamen iyileştim. Şu an bu hastalığı yaşayıpta umutsuz olan hastalar varsa bilsinler ki bunun tedavisi var, hiç üzülmesinler. Onların da size ulaşmalarını ve tedavi olup iyileşmelerini diliyorum. Size çok teşekkürler ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu bir ömrünüz olur İnşaallah. Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. İyi ki varsınız.

 

ŞU ANDA AYAKLARIM VE BACAKLARIM ESKİSİNDEN ÇOK DAHA İYİ

 

Yıllar önce başlayan ayak ağrılarımdan dolayı mesleğim olan antrönörlüğü yapmamaya başladım. Ayaklarında sürekli ağrı ve güçsüzlük vardı ve 5 yıl boyunca gitmediğim hastane ve bölüm kalmadı. Ama hiç bir tanı koyamadılar. 5 yıl çalışamadım. Gittiğim her doktor tanı koymadan ağrı kesici verip gönderiyordu. Bazı doktorlar damarlarında iç varis var ama ağrı yapmaz deyip gönderiyorlardı. Psikolojik olarak çok kötü olmaya başladı. Umudum kalmamıştı taa ki internetten tesadüfen gördüğüm Prof. Dr. Ahmet Akgül Hocamı görene kadar.

Hayatımı değiştiren yer burasıydı. Muayeneye geldiğimde detaylı muayene sonucu ve Doepler çekilerek iç varis tanısı konuldu ve Akgül tekniğiyle iç varisim tedavi edildi. Türkiye’de kimsenin cesaret edemediği ameliyatı Ahmet hocam kendi bulduğu yöntemle yaptı ve şu anda ayaklarım çok eskiden daha iyi. 2 hafta olmasına rağmen bir an önce Antrenörlüğe başlayacağım için mutluyum. Hayatımı değiştiren Ahmet hocama hayatım boyunca minnetkar kalacağım. İyiki sizi tanımışım diyeceğim tek doktor. Belki de doktordan daha fazlası. Her şey için çok teşekkür ederim iyiki varsınız hocam.

 

 

Ayak ve Bacak Agrisi 2

 


Ayak ve Bacak Agrisi 1

 


 

 

BOŞ YERE TEDAVİ OLMUŞUM

 

 

bedd.jpg

 

Herkese merhaba....

Ben Ahmet Hocayı internet üzerinde hastalığımla ilgili araştırma yaparken rastladım. Rahatsızlığım varis 26 sene öncesinde sol ayağımdan varis ameliyatı olmuştum ve sonrasında yine ağrılar sorunlarla bugüne kadar geldim. Dün kendisi ile birebir tanışma fırsatım oldu, muayene etti, dobler tetkiki sonrasında ameliyat olduğum ayağımdaki damarın hala bende olduğunu, sadece yıllarca boş yere tedavi olduğumu öğrendim.

Evet, ne şanslıyım ki bana, bundan sonrasında yapılacak tedavi yöntemini çok güzel izah etti anlayabileceğim şekilde. ALLAHIM siz ve sizin gibi hocalarımızı başımızdan eksik etmesin ve tüm hastalarımıza şifa versin. Aslında hocamızı burada kelimelere sığdırmak imkansız, güler yüzü, hastasıyla ilgilenişi herşeyi ile mükemmel ötesi.

Ben kendi şahsım adına kendisine binlerce kez teşekkürlerimi iletirim.

Ecem YILDIRIM  


KONTROL AMAÇLI DOPPLER

 

Size ne desem az kalır. Kardeşim 2 yıl oldu, 2 bacağından size ameliyat oldu. Size göndermek için "sadece kontrol amaçlı doppler çektirelim" dedik. Bacaklarında 1 tane bile kaçak yok ve tertemiz. "Kontrole gelecek miyiz" dediğimizde, "hayır" demiştiniz. Aslında biliyorduk, bu kadar emindiniz ama kardeşim bu dünyadaki benim en kıymetlim. O yüzden sadece merak ettiğim için çektirdim ve 2 yıl sonunda duyduklarımız harika. Size ve ekibinize minnettarım. Bu iyiliğinizi asla unutmayacağım.

Iki bacak varis ameliyati



VARİS TEDAVİSİNDE KESİN ÇÖZÜM, HERKESE TAVSİYE EDERİM

 

Ben Antalya'dan geldim. 40 yaşındayım birkaç yıldır süre gelen iç varis rahatsızlığımdan dolayı dayanılmaz ağrılar çekiyordum ve geceleri uyuyamıyordum. Konya ve Antalya'da kaç doktora gittiysem de ameliyat olamayacağımı ve hayatımı böyle devam ettireceğimi söylediler. Bir tavsiye sonucu Ahmet hocaya ulaştık ameliyatı sırası aldık. Ağrılarımdan kurtuldum hocama çok teşekkür ederim. Eline yüreğine güler yüzüne sağlık. Bu güzel insanı Allah başımızdan eksik etmesin tek söz kesin çözüm herkese tavsiye ederim.

Saygı ve sevgi dolu sıcak bir dost

Ahmet AKGÜL iyi ki varsın

 Aslı  Şafavcı 

 

bacakta_siddetli_agr.jpg




bacak_varisi_en_iyi_tedavisi.jpg

 

 

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün Özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

Derin Ven Trombozu (DVT) hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz lütfen tıklayınız

DVT tedavisi gören diğer hasta yorumlarını görmek için lütfen tıklayınız  

İletişime geçmek veya randevu almak için lütfen tıklayınız  

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.