https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - DAMAR Hasta Yorumları: En iyi damar tedavisi...

TEŞEKKÜR RESMİ

 

Hasta tesekkuru ve sikayeti

 

BELÇİKA

 

Belçika’da geçirdiğim kalp krizi sonucunda acil olarak hastaneye kaldırıldım ve Belçika’daki doktorlar sağ kol atardamarın pıhtı attığını söylediler. Damarlarım çok ince olduğu için doktorlar riskli buldu ve ameliyat yapmadılar. Yatakta kalırsın dediler. 40 gün süresince Belçika’da gitmediğim Hastane kalmadı. Çareyi Türkiye’deki hastaneleri araştırmak oldu. Araştırmalar sonucunda bir ümit Türkiye’ye geldik. Ankara’da bir hastanede sağ kol atardamar ameliyatım gerçekleşti ve başarılı geçti. Sonrasında sağ el bilek ve parmaklar şişmeye ve hareket etmemeye başladı. Ankara’daki doktorlar bu şişlik normal zamanla geçer dediler. 20 gün geçmesine rağmen şişlik ve ağrı hiç geçmedi. Acıdan ağrıdan duramaz hale geldim. Bu durum korkutmaya başlamıştı beni. Yine araştırmalar sonucunda İstanbul’da Doktor AHMET AKGÜL’ü bulduk. Bu corona sürecinde sağolsun benimle ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Derdime çare bulmaya çalıştı. İlgisine ve çabasına çok memnun kaldım.

Yurtdışındaki ve Ankara’daki doktorlar yatakta kalırsın veya kolun kesilebilir denilen kolu Ahmet Bey kurtardı. Allah kendisinden razı olsun. Allah böyle doktorların sayısını artırsın.

 

 

Kol damar tikanikligi ve en iyi tedavisi 1

 

 

Kol damar tikanikligi ve en iyi tedavisi


 

ALLAH'A EMANET OLSUNLAR

 

Allah yar ve yardımcınız olsun Ahmet Hocam canı gönülden çok teşekkürler.

Ahmet Akgül hocam ve ekibine hiç bitmeyecek sandığım ağrılarıma çare oldular evvel Allah'ın izniyle. Allah tüm çaresiz hastalara çare olmaları için dualarımda olacaklar her zaman sonsuz teşekkürler.

Allaha emanet olsunlar.

 

Fibromiyalji ve bacak agrilari 1

 

 

Fibromiyalji ve bacak agrilari 2

 

 


İLK DEFA AYAKLARIMDA KANIN SICAKLIĞINI HİSSETTİM

 

6 Aralık 2016
Kaçıncı kapı olacaktı kim bilir çaldığımız 15-25-26?
Hiç de umudum yoktu niye olacaktı ki?
Diğerleri de yrd doç, doç, prof değil miydi?
Kalp Damar Cerrahı hatta kimileri fikir lideri değil miydi?
Bu adam ne söyleyecekti, onlar “ancak mezarda kurtulursun, rahata erersin” dememişler miydi?
Çok da ümitli dinlemedim seni, çok da istekli çektirmedim istediğin dopleri, duyacaklarım aynıydı.
Kalbim durdu biliyor musun “ben bu ameliyatı yaparım” dediğinde.
Şaşırttın, umut verdin, “yanlışlıkla söyledi” dedim, üstüne kağıt kalem üzerinde ne yapacağını gösterdin.
”Sen ne güzel bakıyorsun, ne güzel gülümsüyorsun, gel bir fotoğraf çekilelim” dedin.
16 Aralık 2016
Herkes benden helallik istedi, haklarını helal etti.
Ameliyathanede hemşire “hiç korkmuyor musun“ dediğinde, 16 yıldır bu ânı beklediğimi söyledim.
Hiç korkmadım, hiç aklımdan kötü bir şey geçirmedim, kadere inanıyor, onun karşıma çıkardığı sana sonsuz güveniyordum.
Narkozun etkisi geçip uyandığımda ayaklarımda, ayak parmaklarımda kanın sıcaklığını hissetmiştim, buz gibi değillerdi. Baldırlarım ağrımıyordu. GEÇMİŞTİ.
Kimsenin diyemediğini dedin, kimsenin yapamadığını yaptın o öpülesi ellerinle.
Benim elimden gelen ise her ezan vakti senin ömrün için Rabbime dualar etmek oluyor sevgili hocam.
Seni çok ama çok seviyorum.

 

 

YAŞLI DAMARLARA GENÇLEŞTİRME TEDAVİLERİ

 

Sevgili Ahmet hocama sağ ayağımda üç damarım tıkalı ve inanılmaz ağrılar ile geldim hemen tedaviye başladı, bir ay gibi bir sürede ağrılarım çok hafifledi bu tedaviye altı ay devam edersek damarlarımın gençleşeceğini söyledi. Kendisine ve ekibine sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Ahmet Akgül hocam Mümine hocam Sinem hanım çok teşekkürler başarılarınızın devamını canı gönülden diliyorum.

 

Bacakta ve ayakta damarlarda tikaniklik 1

 

 

Bacakta ve ayakta damarlarda tikaniklik 2

 

 

EN İYİ BACAK DAMARI AMELİYATI NEREDE?

 

 

en_iyi_damar_ameliyati.png




en_iyi_damar_ameliyati_1.png

 


Şunu anladım, en önemli unsur olan sağlık ile ilgili verilecek kararlarda muhakkak çok araştırma gerekliymiş. Sonuçta Ahmet Akgül Hocayı bulduk ve hocanın geliştirmiş olduğu yöntemle ameliyat oldum. Çok memnunum, inşallah daha iyi olacağımı umuyor ve hocaya ve ekibine teşekkür ediyorum. 

Saygılarımla 

 

Damar yaslanmasi ve damar yasi olcumu 2


HEMANJİYOM TEDAVİSİ

 

Bebeğimiz ilk doğduğunda fark edilen sağ kolda hemonjiyom benzeri lekeler ve hipertrofi vardı ilk muayene eden teşhis koyamamasına rağmen çocuğumuz yaşamaz dahi demişti daha sonra gittiğimiz yerde her yerde tedavisi yok bu şekilde büyücek dendi, sonra Sn. Prof. Dr. Ahmet AKGÜL Hocamızla tanıştık Klipper sendromu teşhisini koydu ve biz tedavi ederiz başka bir yere gitmenize gerek yok dedi ve hastalığın gidişatını önceden anlattı ve tedavi ediyor. Bizimde endişelerimiz son buldu Sn. Ahmet Hocamıza bize gösterdiği ilgiden çok teşekkür ediyoruz. İyi ki kendisini tanıdık sonsuz teşekkürlerimizle.

EROL ADA

 

 

BACAĞIM KESİLMEDEN TEDAVİ OLDUM

 

 

atar_damar_kasilmasi_ve_bacak_tikanikligi.png

 

 

bacak_atar_damar_tikanikligina_bagli_bacak_kesilmesi.png

 

 


Daha önce çok doktorlarla görüşmelerim sonucunda bir tedavi yöntemi bulunmadı.

Ahmet Hocam ile tanıştıktan sonra umudumu tekrar kazandım. Ayağımın kesilmesi şeklinde tedavi önerileri varken Ahmet Hocam tekrar sağlığıma kavuşmamda (ayağım kesilmeden) elinden geleni yaptı.

Yapılan tedavi ile ağrılı günlerim geride kaldı ve tekrar rahatça yürümeye başladım. Değerli hocama ve ekibine sonsuz teşekkürler. 

 

 

behcet_hastaliginin_en_iyi_tedavisi.jpg

 



Yukarıdaki gazete haberinin tam metni aşağıda:

NASA teknolojisi ile damar tedavisi

Bacaklara negatif ve pozitif basınç uygulayarak, toplardamarlardan geriye kan akımını hızlandıran cihaz ayak damar tıkanmalarına çözüm oluyor.

NASA’nın uzaydaki astronotların bacaklarındaki kan akımını düzenlemek için geliştirdiği cihaz, bacak damar tıkanıklıklarının ve bacak damarlarındaki kanlanma problemleriyle oluşan hastalıkların tedavisinde kullanılıyor. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde kurulan Türkiye’nin ilk Geronteknoloji Merkezinde hizmete giren Vakum Terapi cihazı sayesinde kangren olup kesilecek ayaklar kurtuluyor.

Vakum Terapi Cihazı’nın vücutta ayaklardaki dolaşımı destekleyen ikinci bir kalp gibi çalıştığını söyleyen İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Kalp-Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akgül “Lenfödem toplumda 6.000 kişide bir görülen bir hastalık. Derin Ven Trombozu adını verdiğimiz tıkanıklıklar ise çok daha sık. Ayak damarlarının kanlanmasına yardımcı olduğu için her türlü damar hastalığının tedavisinde kullanılabilen bu tedavi yönteminde negatif ve pozitif basınç uygulanarak, toplardamarlardan geriye kan akımı hızlandırılıyor. Atardamarlardaki kan akış hızı ve dokuların oksijenlenmesi artırılarak yara-kas dokusunun iyileşmesi sağlanıyor. Farklı hastalıkların tedavisi için 16 programı olan cihaz aralıklı negatif basınç uygulaması sayesinde,tedavisi oldukça zor olan dolaşım kaynaklı hastalıklarda çığır açmış yeni bir metot” dedi.

Vakum terapisinin uzaya giden astronotların sağlıklarının korunması amacıyla geliştirildiğini anlatan Prof. Dr. Akgül “Uzayda yer çekimi olmadığından son derece sağlıklı olan astronotların dolaşım sisteminde problemler ortaya çıkıyor. Astronotlar günün belirli saatlerinde bu vakum cihazına girerek dolaşım sistemlerini normale döndürüyorlar. Bu cihazın tedavide kullanılması söz konusu olduğunda bir de basınç fonksiyonu eklenmiş” dedi.

"BACAĞINI KESECEĞİZ DEDİLER, 10 GÜN SONRA AYAĞA KALKTIM"

Özlem Tırış 26 yaşında bir ev hanımıydı. Her şey sağ ayak parmaklarının arasındaki kaşıntı ile başladı. Kaşıntı, kısa süre içinde bütün ayağını sardı. Bacağı kızardı ve diğer bacağının 2 katı kadar şişti. Ağrılar içinde kıvranırken acil servise gitti. Ağrı kesici verip gönderdiler. Bir süre sonra bacağında yaralar oluştu ve bacağı mosmor oldu. Antibiyotik tedavisine cevap vermeyince “Bacağını keseceğiz” dediler. Tırış, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akgül’e ulaştı. Tırış’a yapılan damar haritalaması işleminde iç varis ve ileri derecede lenfödem hastası olduğu anlaşıldı. Özlem Tırış’ın hastaneye geldiğinde ağır yaraları olduğunu söyleyen Prof. Dr. Akgül “Özlem Hanım’a bir seri tedavi uyguladık. Önce enfeksiyon tedavisine başladık. Bunun etkili olabilmesi için bacaklardaki ödemi azaltmamız gerekiyordu. O yüzden bu cihaza aldık. Beraberinde Oksiplazma dediğimiz iğneli tedavi, varisleri için de cerrahi operasyon yaptık” dedi.

 

 

Damar, Damar Tıkanıklığı ve Yetmezliği ve Damar Hastalıkları ve Tedavileri için ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız  

Damar hastalığı ve "tedavisi yok, bu hastalıkla yaşamaya alış, bu bacak kesilir"  denilen hastaların tedavi sonrası yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız  

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

İletişim ve Randevu için lütfen tıklayınız  

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.