https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - DVT Hasta Yorumları: Kronik derin toplar damar tıkanıklığı ameliyatı...

FAKTOR V LEİDEN

 

Merhaba, Kronik diye tedavi edilemez denen Toplar damar diye dokunulamaz denen denen Faktör V Ladin DVT hastalığımı yenmemde tek pay sahibi olan şifacı Ahmet Akgül Hocaya önce teşekkür ve sonsuz saygılarımla….

9 Temmuz 2021

 

DVT hastaligi tedavisi nasil olur 1

 

DVT hastaligi tedavisi nasil olur

 

SADECE KREM VERİLMİŞTİ

 

10 yıldır DVT hastasıydım, ilaçlarımı kullandığım halde damar tıkanıklığı devam ediyordu. Antalya’da gitmediğim doktor kalmadı. Bana sürekli verilen ilaçları hayatımın sonuna kadar kullanacaksın ve başka bir çözüm yolu olmadığını söylediler. 2020 yılının Ağustos ayında ayağımda yara oluştu ve doktora gittim. Araştırmalarım sonucunda Livedoid Vaskülüt hastalığım olduğuna tanı koyuldu. Sadece krem verilerek tedavi ye başladım. Ayağındaki yara büyümeye başladı. Büyüdüğünü gördüğüm zaman hastalığını internette araştırırken Ahmet Akgül hocayı gördüm ve muayene olmak için geldim. Ahmet hoca anjiyo olmamı istedi. Anjiyomu oldum damarlarımdaki pıhtılar temizlendi. Yara tedavisine başladık. Tedavi gören yaramın kapanmaya başladığını gördüm. Ağrıların tamamen geçti. Ayağındaki kasılmalarım ve sertlikler geçti. Yara tedavisi ile iyileştim. Eğer Ahmet hoca gibi birini görmeseydim hayatım boyunca ağrılar çekecektim. Ahmet Hocaya çok teşekkür ederim her şey için, beni 3 gün içinde ayağa kaldırdı. Ahmet Hocaya her şey için ve beni en kısa sürede tedavi edip iyileştirdiği için minnettarım. Allah Razı Olsun.

Kronik ve akut derin ven trombozu ameliyatsiz tedavisi 1


Kronik ve akut derin ven trombozu ameliyatsiz tedavisi 2



SON ÇARE VE YENİDEN DOĞMAK

 

 

kronik_derin_ven_tromboz_ameliyati_1.jpg




kronik_derin_ven_tromboz_ameliyati_2.jpg
 
 

Bazı insanlar umut ışığı arar ve bazıları da o umut ışığı olur. Bu hastalıkla lise son sınıfta tanıştım. Marmara Bölgesi'nde gitmediğim hastane kalmadı. Fakat her gittiğim hastanede aynı süreçler aynı cümleler ve aynı çaresizlikle eve hep eli boş döndüm. Ben her gittiğim doktordan duyduğum "Ömür boyu bu ilaçları ve varis çorabını kullanacaksın. Mümkün olduğunca yatacaksın ve spor yapma ölüm riskin var. Tıpta şuanda bunun tedavisi yok" cümleleri ile geçirmiş olduğum yılların tamamen boşa gittiğini anlamam 14 yılımı aldı. Yine bir gün internette umut ışığı ararken son çaremin umut ışığımın Prof. Dr. Ahmet Akgül olduğunu fark ettim. Hastalarının yorumları, güler yüzü ve hünerli ellerinin yapmış olduğu tıp literatürüne geçmiş tedavilerin neticesinde hemen randevu alarak soluğu yanında aldım. Nitekim ilk andan itibaren güler yüzü anlayışı ve açıklayıcı tavrıyla bana bir kez daha işte sonunda son çaremi buldum dedirtti. Çünkü 14 yıldır gittiğim meslektaşlarının aksine " tedavisi var ameliyat olarak iyi olabilirisin, yatmaman lazım, sürekli yürüyüp hareket etmen lazım" cümleleri kurmuştu. Ameliyat kararı verdik ve kısa sürede Ahmet hocamın o şifalı ellerine kendimi bıraktım. Ameliyat olduktan 2-3 saat sonra ayağa kalktım ve ertesi gün araba kullanabilir seviyede hastaneden çıkarak normal hayatıma döndüm. Ahmet hocamın söylediği beslenme düzeni egzersiz ve en önemlisi tempolu yürüyüşlere başlayarak daha ameliyatın 10. Gününde eskisinden daha iyi olduğumu hisseder durumdaydım.

Muayene günü "SON ÇARE"  olarak size geldiğimi söylediğimde sendemi diye sormuştunuz. "Evet hocam, bende son çare olarak size geldim". Çünkü siz o son çareyi arayan insanların umut ışığısınız Allah sizden ve ekibinizden razı olsun. İnsanlara şifa dağıtmaya ve umut ışığı olmaya devam edin.

Sizin de dediğin gibi "Bir şifacı Bulunur Elbet"

Mustafa H. YAŞAR
 
 
 

 

 

DERİN VENÖZ PIHTI (DVT) YARASI

 

Çok sevgili hocam şifacım bir tanecik doktorumuz Sn. Ahmet Akgül sizin sayenizde hayata bağlandım, kapanmayan yaralarımı kapattım bir sene boyunca gitmediğim hastane doktor kalmadı, sizden sonra tedaviniz sayenizde düzeldim. Allah sizden razı olsun, sizin gibi değerli hekimleri Allah bu milletin başından eksik etmesin size hayatınız boyunca sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum biricik doktorumuz.

 

 

Kilolu varis ameliyati



 Derin venoz pihti yarasi



AYRILDIĞIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM

 

6 yıldır fibromyalji hastasıyım. Oturduğum şehirde birçok tedavi denedim. Fakat memnun olamadım. Daha sonra bir arayış içerisine girdim ümitsizce . Dr. Ahmet Akgül Hocamı internette bulduk. Yorumları okudum. Vakit kaybetmeden kendisine geldim. Allah’a şükürler olsun ki 8 haftalık bir tedavi sonrası ağrılarımdan eser kalmadı. Başımda hafif kasılma var, fakat daha başladığım güne kıyasla bir hiç diyebilirim. Hocamın ilgisi ve alakası muayene sırasında ve tedavi dönemi içerisindeki kibar ve insanı rahatlatan yönünden de çok memnun kaldım. Ve son olarak Dr. Ahmet Akgül bünyesinde çalışan, başta Mümine Hanım, Nurcan Hanım, hipnoterapistim İnci Hanım, Sinem Hanım, Eda Hanım ve ismini bilmediğim diğer çalışanlar hepsinden Allah razı olsun. Gerçekten bu tedavi sürecinde bir aile gibiydik. Her türlü sonucumla yakinen ilgilendiler. Hepsi çok tatlı, kibar, nazik, anlayışlı, güler yüzlü insanlar. Şimdi tedavim bitti ve bundan dolayı mutluyum. Ancak buradan ayrıldığım içinde hüzünlüyüm. Yardımcı olabildiysem yazımla ne mutlu bana.

 

 

Fibroiyalji hastasi hangi doktora gider 1

 

 

Fibroiyalji hastasi hangi doktora gider 2

 

 

DVT yani DERİN VEN TROMBOZU İÇİN HARİKA BİR AMELİYAT GEÇİRDİM

 

 

dvt_derin_ven_trombozunun_en_iyi_tedavisi.jpg

 

 


Ahmet hocama ilk tanıştığım andan itibaren çok güvenmiştim. Harika bir operasyon geçirdik. Şuan hiçbir ağrım yok. Bu kadar kısa sürede eskisinden daha iyi hissedeceğimi düşünememiştim.

Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Sevgiler ve Saygılarımla

Olkay GÜNEŞ 

 

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün Özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

Derin Ven Trombozu (DVT) hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz lütfen tıklayınız

DVT tedavisi gören diğer hasta yorumlarını görmek için lütfen tıklayınız  

İletişime geçmek veya randevu almak için lütfen tıklayınız  

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.