https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - VARİS Hasta Yorumları: KLİPPEL Trenaunay Sendromu Tedavisi ve Ameliyatı...

 

En iyi ayak agrısı tedavisi resmi

 

YETER Kİ PES ETMEYELİM

 

Gördüğüm bir rüya Ahmet Hocamla yollarımızı birleştirdi. 22 yaşındayım ve doğuştan sağ bacağım sola göre daha büyük. Her hastada olduğu gibi gitmediğimiz, muayene olmadığımız doktor kalmamıştı. 20 yaşındayken “Lenfödem” teşhisi kondu ve yanlış teşhis konulduğunu aslında Klippel Sendromu olduğumu Ahmet Hocam ve ekibi sayesinde öğrendim. Bugün 9 günlük serüvenin son günü. Gördüğüm tedavi sayesinde psikolojik ve bedensel olarak mutlu şekilde ayrılıyorum buradan. Başta Ahmet Hocam olmak üzere İlknur Hanım verdiği moraller ve şifalı elleri için çok teşekkür ediyorum. Ve tabii Eda Hanım, Nurcan Hanım, Rabia Hanım, Merve Hanım…

Bıkmadan her gün güler yüzleriyle karşılayıp, özenle ilgilendiler. Geriye dönüp baktığımda başarılı bir tedavi ve güler yüzler hatırlayacağım. Ahmet Hocamında dediği gibi: “Bir Şifacı bulunur elbet”

Yeter ki biz pes etmeyelim.

 

 

Lenfodem teshisi 1

 

 

 


Lenfodem teshisi 2

 

 

 

BACAKTA DAMAR YUMAĞI VE KAS İÇİNDE HEMANJİYOM

 

Ben bacağımdaki ağrı ve şişlikten dolayı Ahmet Hocaya muayene olmak için geldim. Bacağımdaki tüm şikayetlerim geçti. İlgisinden dolayı Ahmet Hocaya teşekkür ederim.

 

Hemanjiyom tedavisi

 

 



DOĞUM LEKESİ ZANNEDİLMİŞTİ

 

Şuan 17 yaşındayım. Doğuştan Klippel Trenaunay Weber hastasıyım. Ben küçükken ailem beni sürekli doktorlara götürmüşler. Hiçbir şeyi yok bununla yaşamayı öğrenmeli dendi. Doğum lekesi zannedildi.

Vücudumun sağ tarafı Komple Kılcal damar lekeleriyle kaplıydı. Ergenliğe girdiğim sırada sağ bacağımda incelme oldu.

 

 

 

 

Tekrar hastaneye gittik ve araştırıp Klippel hastası olduğumu iSTANBUL GETAM’da öğrendim. Prof. Dr. Ahmet Akgül’ü ailem buldu ve muayeneye geldim. Ahmet Bey tedavimin olduğu ve ameliyat edebileceğini söyledi. Ben şimdi ameliyat oldum. Tam iki ameliyattan sonra sağ bacağım artık normal asimetriğe sahip ve rengi açıldı. Şimdi Lazer olacağım. Ben de artık tüm genç kızlar gibi etek giyebileceğim. Eskiden asla giyemezdim ama Prof. Dr. Ahmet Akgül’e sonsuz teşekkür ederim. Beni o kurtardı bu dertten umarım tüm hastalar da benim gibi bir şifa bulur.

 

 

Dogum lekesi mi Klippel Sendromu mu

 

Dogum lekesi mi Klippel Sendromu mu 3



KLİPPEL HASTALIĞINA ÇARE BULDUM

 

Sevgili Hocam Prof Dr Ahmet Akgül, size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Daha önce 2 sefer ameliyat olmama rağmen Klippel hastalığıma çare bulamadılar. Şu an ağrılarımdan kurtulmuş, rahat bir şekilde hayatıma devam etmemein mutluluğunu yaşamaktayım ve bu mutluluğumu çok değerli bir insan olarak size borçluyum.

Saygılarımla

 

 

Klippel hastaligina care

 

Klippel hastaligina care 2

 

 

KLİPPEL AMELİYATI

 

Merhaba. Doğuştan Klippel Trenaunay Sendromum bulunmaktadır. Hastalığım ile İlgili 14 yıldır bir çok tedavi şekli uygulandığı halde bacağımdaki şişlikler ve şiddetli ağrılarım azalmamıştı. Hastalığım ile ilgili araştırma yaptığım sırada Ahmet Akgül hocanın başarılarını duydum. Yapmış olduğu operasyon ile yıllardır çekmiş olduğum şiddetli ağrılarım sonra erdi. Güler yüzlü, son derece ilgili ve çok tecrübeli olan Ahmet Akgül hocayı herkese tavsiye ederim. Ahmet hoca ve ekibine çok teşekkür ederim.

 

 

Klippel Syndrome Treatment and Surgery 6

 

 

 

Klippel sendromu ameliyati 6

 

DANİMARKA'DAN KLIPPEL SYNDROME

 

“İyi ki varsın TRABZONLU”
Merhabalar diyerek satırlarıma başlamak istiyorum öncelikle sayın Ahmet beye ve ekibine teşekkür ediyorum.
Bizim problemimiz yani oğlumun hastalığı doğuştan tek kolunun büyüklüğüydü. Sağ kolu sol koluna oranla 10 cm daha büyüktü ve kitle vardı. 17 yıl boyunca Danimarkada ve Türkiyede bir teşhis konulamadı.
2016 yılında lenfödem olduğu teşhisine varıldı bizi1,5 yıl boyunca Danimarkada bir hastaneye yönlendirdiler ve orada tedaviye başlanıldı yalnız 01.12.18 tarihinde lenfödem değil “Klippel syndrom” olduğu kanısına varıldı. Ve orada ve Avrupada bu hastalığın bir tedavisi olmadığı onunla yaşamayı öğrenmesini bildirdiler. O gün orada dünya başıma yıkılmıştı. Oradan çaresiz bir şekilde eve geldim ve hemen bu hastalığın adını yazıp internette araştırmaya başladım ilk karşıma Ahmet beyin adı çıktı ve araştırdım okudum buldum dedim ve ilk işim sabah aramak oldu ve randevumu alıp İstanbula geldik ve tedavi süremiz başladı. Ve burası doğru adresti amaliyatla kolundaki 10 cm lik kitleyi aldı şimdiden çok rahatladı oğlum ve bu ameliyat çok riskliydi danimarkada bu kitle alındığı takdirde kanamanın durmayacağını hastayı kaybedebileceklerini söyledi. Lakin Ahmet bey çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdi ve hiç kanama olmadı.
Şu anda ameliyatımızın 6. Günü ve oğlum moral olarak ta çok rahatladı koluna bakıp seviniyor. Eski resimlerine bakıp ne kadar fark var diyor. Ahmet beye minnet borçluyuz oğlumu ve bizi bu kadar sevindirdiği ve yavrumu sağlığına kavuşturduğu için. Ayrıca o kadar içten samimi bir dr. Görmedim. Ameliyat sonrası bizimle oturup çay içip ameliyat hakkında bilgi verdi ve resim gösterdi. Ben hiçbir yerde bir prof’un böyle yaptığını görmedim. Takdire şayan hareketleri var. Tedavileri süper, herkese tavsiye ederim ve Çevremde hocanın dalında hastalığı olan herkese tavsiye edicem.


İyiki varsın TRABZONLU….
Saygılar ...AİLESİ
Danimarka

 

Klippel syndrome

 


DOĞUŞTAN GELEN BACAK ŞİŞLİĞİ VE KLİPPEL SENDROMU

 

 

bacaklarda_klippel_sendromu.jpg




klippel_sendromu_bacak_sisligi_tedavisi.jpg

 


Değerli Hocamıza,

Oğlum 19 yaşında doğuştan KLEPPEL sendromu var. Bacaklarında damar genişliğiyle doğdu. Bebekliğinden beri varis çorabı giyiyor. Gittiğimiz her doktor bu sendromu tanımıyordu çoğunlukla tedavisi olmadığı söylenmiştir. Taki acaba bir gelişme varmı diye internete bakana kadar. Mart ayında kendisiyle tanıştık ayın sonunda bir ameliyat Haziran başında da ikinci bir tamamlama ameliyatı geçirdi. Çok şükür konusunun ehli, kendine güvenen artık usta olmuş, insancıl, samimi, babacan bir doktorla tanışmış olduk.

Bu sendroma sahip kişilerin hocamıza tedavi olmalarını tavsiye ederim.

Kendisine başarılar dileriz.

Saygılarımızla her şey gönlünüzce olsun.

Mine Öztekin


KONTROL AMAÇLI DOPPLER

 

Size ne desem az kalır. Kardeşim 2 yıl oldu, 2 bacağından size ameliyat oldu. Size göndermek için "sadece kontrol amaçlı doppler çektirelim" dedik. Bacaklarında 1 tane bile kaçak yok ve tertemiz. "Kontrole gelecek miyiz" dediğimizde, "hayır" demiştiniz. Aslında biliyorduk, bu kadar emindiniz ama kardeşim bu dünyadaki benim en kıymetlim. O yüzden sadece merak ettiğim için çektirdim ve 2 yıl sonunda duyduklarımız harika. Size ve ekibinize minnettarım. Bu iyiliğinizi asla unutmayacağım.

 

Iki bacak varis ameliyati

 

GENÇ KIZ

 

10 yaşlarımdan beri bu hastalıkla baş etmeye çalışıyordum. O zamandan beri gezmediğimiz doktor kalmamıştı ve hiçbiri teşhis koyamıyordu ve bununla yaşamam gerektiğini söylediler. Yıllar sonra hastalığımı araştırırken karşıma Ahmet Akgül çıktı sayesinde gönül rahatlığıyla hastalığımın tedavisinin olduğunu ve ameliyat arkasından lenf ödem tedavisiyle bu hastalıktan kurtulacağımı söyledi.

Ameliyat sonrası hiçbir ağrım kalmadı. Kendisi beni sağlığıma kavuşturarak tam bir şifacı oldu.

Kendisine bir genç kızı sağlığına kavuşturduğu için çok teşekkür ediyorum.

 

 

Varis ve lenfodem tedavisi ve doktoru 1

 

Varis ve lenfodem tedavisi ve doktoru

 


KLİPPEL SENDROMU SONUCU KOLUNDA YÜRÜRKEN ŞİDDETLİ AĞRI VE ŞİŞLİK OLAN HASTANIN AMELİYATTA YAPILAN BAŞARILI VENÖZ KAPAK ONARIMI VE KLİPPEL SENDROMUNUN EN İYİ TEDAVİSİ 

 

Değerli Ahmet Hocamız.

Kıymetli varlığımız evladımız, sizin ve değerli ekibinizin ilgi ve alakası sayesinde şifa buldu. Yaptığınız ameliyatla kızımız sağlığına kavuştu. Kolundaki damar rahatsızlığı için böyle böyle yaşayacak denmesine rağmen bize umut oldunuz. Hayatımızın en büyük mutluluğunu sayenizde yaşadık. Bir şifacı bulunur elbet dediniz, kızımızın şifa bulmasına sebep oldunuz. Allah sizi ailenize ve milletimize bağışlasın.

TAMER, NURAN TÜMER 

 

 

klippel_sendromu_ameliyat_sonras_hasta_tesekkuru.png





klippel_sendromu_venoz_kapak_ameliyat.png

 

 

SORUNUN KAYNAĞINI ANLATTI

 

Sevgili Ahmet bey
Sizi ve çalışmalarınızı epey zamandan beri takip ediyorum. Ne mutlu ki sizinle tanıştık. Annemin gece uykuları sağ bacağındaki çok ağrılı krampları ile uyanıyorduk. Gece yatağında bağırması bacağını tutması ve dayanılmaz bir ağrıyla bağırması bizi sürekli düşündürüyordu.
Size ulaşıp bu krampları anlattığımızda bizi çok dikkatli dinleyip daha önce hiçbir doktorun sormadığı sorular sorarak ve anlamadığımız zaman ise sabırla örnekler vererek bize sorunun kaynağını anlattı.


Yaptığı tetkikte ise ameliyatla bu kramp nöbetlerinin düzeleceğini söyleyerek bizi rahatlatıp mutlu etti.
10 gün önce yaptığı zorlu ama başarılı bir ameliyat ile şükürler olsun. Ahmet Hocanın sayesinde tüm ağrılarımdan kurtuldum.
Sizin cesaretinize emeğinize ve uğraşınıza ne kadar çok minnettar olduğumuzu söylesek azdır.

Sizin gibi başarılı ve merhametli öncelikle insan olarak sonrasında ise hekim olarak bizlerin çok ihtiyacı olduğunu samimiyetle belirtmek isterim.
Her şey için size yeniden sonsuz teşekkür ve saygılarımızı borç biliriz.
Selvi Koç
Nurgül Koç


TEDAVİSİ İMKANSIZ, BÖYLE YAŞAMAYA ALIŞ DENİLEN KLİPPEL SENDROMU HASTAMIZIN BAŞARILI AMELİYATI VE SONUCU 

 

 

  k3.jpg




k1.jpg

 

Mayıs ayında varis şikayetinden dolayı hastaneye gittim. Sözde basit bir muayene idi. Ama doktorun iç varis olduğunu ameliyat olamayacağımı, bununla yaşamam gerektiğini hatta daha ileri gidip bacağımın kesilebilme olasılığının olduğunu söylemesi üzerine resmen dünyam yıkıldı. Hayattan soğudum. Ama hastalığı veren rabbimin safi ismi hürmetine bir şifacı vereceğini de biliyordum. Ve bu bilinçle araştırmaya başladım. Araştırdıkça aslında hastalığımın başka bir şey olduğunu öğrendim. Klippel Trenaunay Sendromu çoğu kişinin bilmediği nadir ve zor bir hastalık. Normal venöz yetmezlik ameliyatını yapmakta zorlanan doktorlar Klippel işin içine girince (gerçi sendromu bilemediler) tedavi mucizelere kaldı denildi. Ve işte o mucize Ahmet Akgül hocam olarak karşıma çıktı.

Tedirgin olarak geldiğim muayene de çok sıcak, sevecen, anlayışlı ve işinde uzman birisiyle karşılaştım. Hemen bir tedavi haritası çıkardı ve ertesi günü ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyattan bir gün sonra günlük hayatıma geri döndüm. Ne bir ağrı, ne bir şikayet hepsinden öte psikolojik olarak da rahatlamıştım. Buradan Klippel Trenaunay Sendromu ve Derin Venöz yetmezlik sorunu yaşayanlara diyorum ki bu hastalıkların tedavisi var. Tedavicisinin adı da Ahmet Akgül. Boşuna zaman kaybetmeyin doğru adreste doğru kişiye tedavi olun.

Hocam iyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışım. Her şey için çok teşekkür ederim. Rabbim yolunuzu açık etsin.

Meltem Çağlar

 

KOLDA GÖRÜLEN KLİPPEL SENDROMU

 

 

klippel_sendromu_ve_kol_sisligi.jpg



kolda_gorulen_klippel_sendromu.jpg 

 

Merhaba ben Osman Büyükarslan doğuştan sağ kolumda şişlikler vardı, bu zamana kadar 26 yıldır 4 kez ameliyat ve 1 kez köpük tedavisi oldum. Hangi doktora gittiysem bu kolunla bu şekilde yaşamaya alışmalısın dediler. Ben ise bu kolumla bu şekilde yaşamaya Ahmet Akgül Hocamı tanıyıncaya kadar alışmıştım. Bu zamana kadar konulan teşhislerin Ahmet Hocam farklısını söyleyip iyi olacağımı söyledi. Ameliyatımın üzerinden henüz 2 hafta geçmesine rağmen 26 yıllık sağ kolumun yükünü üzerinden aldın ya, bir şifacı bulunur elbet deyip şifamı bulmaya yardım ettin ya Rabbim senin, ailenin ve o güzel ekibinin her iki cihanda da yardımcısı olsun. Hocam siz Allah'ın insanlara bir lütfusunuz. Bu arada sizinle tanışmamıza vesile olan akrabamız Tamer- Nuran Tüme ailesinden de Allah razı olsun.

Saygılarımla                                                                      

Osman Büyükarslan

 

 

VARİSLERLE YAŞAMAYA ALIŞAMAM 

 

sez.jpg

 


Ben  77 doğumlu , 30 senedir varisleri ile mücadele eden bir çok Kalp Damarcıya gidip çare - çözüm arayan defalarca ameliyat ve tedavi olan bir birey ... 

Sonuç : Elde var koskocaman  bir sıfır ?

Tanı : Geçici rahatlatılır ama Tedavi edilemez "varislerinle yaşamaya alış" . Şu ilaçları ölene dek kullan ! Ölmezsen bi ara bir daha keser Biçer ölü damarları alırız , 2 seneye kalmaz tekrar damarlar ürer . Böyle yaşamaya Alış alış çaresi Yok! 

Oysaki tüm bu olumsuzluklara rağmen Hiç bir zaman kabullenmedim hastalığımı :) #birşifacıbulunurelbet dedim ve hep araştırmalarıma devam ettım . 

Benim çok net bir huyum vardır :) Bir konuda çok eminsem ve çok inanmışsam (imkansız gibi görünsede mevzu ) üzerine gider irdeler araştırmama devam ederim . 

Bazen çok geç yakalarım 

Bazen çok erken 

Prof . Dr @ahmetakgül gizliden gizliye sessizce takip ettiğim ve hatta hastaları İle iletişime geçip tedavileri hakkında bilgi aldığım bir dev yürek ❤ Hastalığım hususunda olumsuzluklardan beni sıyırıp alan kısacası beni duygularımı kontrol altına alarak neredeyse NİRVANA noktasına ulaştıran bir ?DEHA AHMET HOCAM CAN HOCAM .. 

Nakış gibi işleyeceği bir hikayeyim  ben , altın kasnakta pırlantaları İle işleyeceği bir hikaye :) 

Hocamla yolumuz belli rotasını çizdiği ,haritasını çıkardığı ,bilinçli bir yolculuğun kahramanlarıyız biz . 

Enerjimiz , motivasyonumuz el ele verişimiz 30 yıllık acıyı silip süpürecek . 

10 gün önce ilk pırlantalarını serpiştirdi bacağıma ... bu gün ise kontrol İle ilk operasyonun ne kadar başarılı olduğunu gördük . Müthiş iyiyim , bacağımın daha da güçlendiğini hissediyorum ve ağrılarım dindi . 

Şükür ? Allah'a şükür ? hocama şükür ? 

Bunca derinden anlatışımın var elbette bir sebebi ! 

Benim gibi venöz yetmezliği - varisi olanlar soruyorum size ? Canınız değerli mi sizin için ? Yap boz gibi denemelere ayıracak çok mu zamanınız var ? 

Hayır ! Can'ım kıymetlidir , zamanımda önemlidir diyorsanız .. dünyada ulaşabileceğiniz tek bir adres tek bir çözüm noktanız var Prof . Dr Ahmet Akgül . 

Tüm kalbimle size bildiririm ki ; " o "Allah'ın bir lütfu ?❤ benim kurtarıcım . 

Sizin neden olmasın :) 

İnsana ,insanlığa, duygulara değer veren kalbi yufka kalbi temiz, tanıdığım en egosuz insan . 

Yolculuğumda beni hiç bırakmayan , taki kızımın dünyaya gelmesine sebep olmakla başlayıp beni acılarımdan kurtaran can doktoruma sonsuz kere teşekkürler ? Rabbim seni korusun , seni evladına , eşine , anne babana VE bizlere bağışlasın , ayağına taş değdirmesin inşaAllah ?  

 

ARTIK BACAKLARIM MOR DEĞİL, BEMBEYAZ

 

 

varis_corabi_1.png




varis_corabi_2.png

 


Değerli Ahmet Hocam,

Büyük korkularla senelerdir çektiğim zorluk ve morluklarla size başvurdum. Sizin beni yönlendirmenizle önce ameliyata ikna oldum. Çünkü sadece bir doktor değil, çok da güzel bir insansınız. Ameliyat gecesi yürüyeceğimi söylediğinizde, gerçekten hiç inanmamıştım. Ama o gece en çok yaptığım şey yürümek oldu. Artık bembeyaz bacaklarım var, sinek ısırığı kadar ameliyat yaralarım var. Operasyon geçirdiğime başkalarının inanmamasına neden oluyor.  Mutluyum, özgürüm umutluyum. Elinize sağlık. Allah sizin de karşınıza zor işleri kolaylaştıran biri çıkarsın. Sevgilerimle.

 

KLİPPEL HASTASI OLDUĞUMU ÖĞRENDİM

 

 

klippel_sendromu_ameliyati_ve_en_iyi_tedavisi.jpg

 


Sevgili Ahmet Hocam.

10 yıldır normal varis olarak bildiğim hastalığımın aslında klippel vakası olduğunu 4 ay önce öğrendim. Bunu üzerine sizi bulup geldim. 12 gün önce ameliyat oldum ve şuan iyiyim. Ellerinize sağlık inşallah daha iyi olacağım.

Sevgiler

Dilek YAŞLAR

 

KLİPPEL TRENAUNAY SENDROMU TEDAVİSİ

 

 

klippel_trenaunay_sendromu_tedavisi.png 

 

klippel_sendromu_tedavisi_ve_ameliyati.png

 


26 yaşındayım ve doğuştan Klippel hastasıyım. Bu yaşıma kadar hastalığımın asla tedavisi olmadığını ve hayatım boyunca böyle yaşamam gerektiğini belki onlarca kez duydum. 19 Mayıs 2018 tarihinde hayatımın dönüm noktası yaşayabileceğim aklımın ucundan geçmezken Ahmet hocayla kesişen yolum sayesinde oldukça iyi ve sağlıklıyım. Geçirdiğim ameliyatımın 10. Günündeyim ve her sabah uyandığımda başlayan bacak ağrım 10 gündür yok. "Bir Şifacı Bulunur Elbet"  bu söze inanın. Tedavi sürecimin zor olabileceğini düşündükçe her şeyin üstesinden kolaylıkla gelen değerli Doktorum ve güzel ekibine sonsuz teşekkür ederim. Hepinizi çok sevdim. Ellerinize sağlık. 

 

KLİPPEL SENDROMUNDA BACAK VARİSİ

 

 

Varis hastaligi

 


"Hoca" isminin tam karşılığısınız. 15 yıldan beri çektiğim varis hastalığımdan kurtardınız. Size çok teşekkür ederim. Başta siz olmak üzere güler yüzlü ekibinize teşekkür ederim.

 

 

 

 

Varis İç Varis Venöz Yetmezlik Hastalıkları ve Tedavileri için ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız

Varis hastalığı ve "tedavisi yok, bu hastalıkla yaşamaya alış"  denilen hastaların tedavi sonrası yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

İletişim ve Randevu için lütfen tıklayınız   

Medyada

Tüm Haberler...

Hasta Yorumları

VARİS Hasta Yorumları: Varis ve İç Varis…

İÇ VARİS AMELİYATI SONRASI   Ameliyat sonrası her şey çok güzel hocam. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki seni tanımışım. Allah'ım uzun ömürler versin başarılı doktorum.       TÜM HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN   Tüm hastalara öncelikle geçmiş olsun...

Devamını oku...

DAMAR Hasta Yorumları: Damar Doktoru.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ   Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelip tedavi olan bir hastayım. Düşüncelerimi paylaşmak istedim. Hasta, derdine derman ararken öncelikle ilgi ve güler yüz bekler. Böyle başlayan tedavi ilk adımda mutluluk...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta yorumları: Lenfödem Dokto…

AYAĞINA TAŞ DEĞDİRMESİN Saygıdeğer Ahmet Hocam ve Ekibi,Konya'dan hastanız olup, en umutsuz zamanımda bana umut ve şifa oldunuz. 5 yıldır çektiğim vaskülit ve lenfödem rahatsızlığımı sizler sayesinde atlatmak üzereyim. Rabbim size...

Devamını oku...

KALP Hasta Yorumları: Çalışan kalpte, k…

TÜM HASTALARINIZ ADINA Sayın Hocam Ahmet Bey'eHasta olarak sizinle tanışan şanslılardanım. Hekimlik bilgi ve becerilerinizden çok memnun kalan hastalarınızın tavsiyesiyle size geldim.Sizi tanıyınca sadece hekim olmayıp aynı zamanda psikolog, dinleyen dert...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Ameliyatsız varis…

HİÇBİR ŞİKAYETİM OLMADI     BALKAN TURU Merhabalar Ahmet hocam. İnşallah iyisinizdir..10 günlük Balkan turuna katıldım, 6 ülke gezdim. Ankaradan, hem de otobüsle. İnanırmısınız, turumuzda bacağı ağrımayan ve şişmeyen sadece bendim. “Sen nasıl ameliyat...

Devamını oku...

DAMAR Hasta Yorumları: İnternet doktorla…

DAMAR TIKANIKLIĞI (BURGER HASTALIĞI) OLUP, MALULEN EMEKLİ OLMAK İSTEYEN HASTA 3 AYDA TEKRAR İŞE BAŞLADI       AYAK DAMAR TIKANIKLIĞI TEDAVİSİ Babam 2020’nin son aylarında Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde Ayak damar tıkanıklığı sebebi ile...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Pelvik konjesyon …

  TEDAVİ YÖNTEMLERİ   İnsanlık olarak çok zor süreçten geçtiğimiz bu günlerde gerek konuşmalarınızla, gerekse uyguladığınız tedavi yöntemlerinizle tekrar gülümsememize vesile olduğunuz için, sonsuz teşekkürler….. İyiki yollarımız kesişti iyi ki tanımışız sizi sevgili doktorumuz,…. Ahmet...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Tüm kalbimle dili…

Değerli Hocam Sn. Prof. Dr. Ahmet Akgül;15.02.2022 tarihinde siz ve değerli ekibinize Varis, Venöz yetmezlik Ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası hastalarınıza gösterdiğiniz Emek ve özen için sonsuz teşekkür...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta yorumları: Lenfödem ve ko…

LENFÖDEM TEDAVİSİ VAR MI?     KOL LENFÖDEM TEDAVİSİ Doktorum. Sağlıklı bir gelecek vadeden doktor. Daha ötesi olamaz. Maşallahınız var. Allah'ım bana yaşamış olduğum kolumdaki durumu önce Allah'a sonra size borçluyum. İyiki varsınız, iyi...

Devamını oku...

KALP Hasta Yorumları: Robotik, Küçük, M…

KALPTE DELİK KAPATILMASI   7 yıllık hastalık serüvenimiz Prof. Dr. Ahmet AKGÜL hocamızın sayesinde sağlığımıza kavuşarak son buldu. Şahsına ve ekibine bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka için şükranlarımızı sunuyoruz.Başarılarının devamını diliyorum.           KALP...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Robotla Varis Ame…

AĞRIYAN AYAKLAR "En güzel benim hocam". Ben .... Depremden sonra ağrıyan ayaklarıma şifa oldu. Ağlayarak gelen beni mucize şekilde iyileştirdi. "Elbet bir şifacı bulunur" dedi, buna inandık ve ameliyattan sonra çok...

Devamını oku...

YARA Tedavisi Hasta Yorumları: Yaranın Ö…

YARA BAKIMI     35'LİK DELİKANLI   YARANIN ÖNCESİ             YARANIN SONRASI         Yirmili yaşlarda başlayan şimdilerde 35 yaşında olan hastamızın hikayesini anlatacağım. Aslında anlatılacak yine çok şey var insan neresinden başlayacağını bilemiyor ama ben bu hikayelerin bana çağrıştırdığı...

Devamını oku...

FİBROMİYALJİ Hasta Yorumları: Bitmeyen T…

GÜZEL HEDİYEM         TEKLİFİNİZE MUTLU OLDUM, TEŞEKKÜRLER   GÜLER YÜZLÜ TEDAVİ   Annemin tüm vücudundaki ağrılardan artık hayatı kısıtlanmış vaziyette bir takım arayışlara başladık. Şükürler olsun yolumuz Ahmet hocamızla kesişti. Bugün geldiğimiz nokta inanılmaz, annem normal hayatına...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Klippel Sendromu …

Sayın Hasta ve Hasta Yakınlarımız, Hasta ve/veya hasta yakınlarının, hekime/sağlık sunucularına olan teşekkür, övgü ve onay niteliğindeki ifadelerinin, “talep yaratıcı” etkileri olduğu ilgili mevzuat tarafından belirlenmiştir. Bu nedenle, sizlerin yazdığı yazılarda...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Varis Ağrılarında…

Sayın Hasta ve Hasta Yakınlarımız, Hasta ve/veya hasta yakınlarının, hekime/sağlık sunucularına olan teşekkür, övgü ve onay niteliğindeki ifadelerinin, “talep yaratıcı” etkileri olduğu ilgili mevzuat tarafından belirlenmiştir. Bu nedenle, sizlerin yazdığı yazılarda...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: The lymphedema…

  I highly recommend this treatment to all lymphoedema patients   Dear Dr Akgul In 2013, I was diagnosed with cervical cancer  and I had total hysterectomy. The following year, I have been diagnosed with lymphoedema...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Her Doktor Dopler…

TOPLAR DAMAR KAPAKÇIK AMELİYATI   Çok değerli Hocam Prof. Dr. Ahmet Akgül Uzun zamandır Varis hastalığından dolayı çok çeşitli tedaviler gördüm. En son 2017 yılında Sakarya’da geçirmiş olduğum talihsiz bir ameliyattan sonra sorunlarım...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: Bacaklarda Var…

GENÇ KIZ   10 yaşlarımdan beri bu hastalıkla baş etmeye çalışıyordum. O zamandan beri gezmediğimiz doktor kalmamıştı ve hiçbiri teşhis koyamıyordu ve bununla yaşamam gerektiğini söylediler. Yıllar sonra hastalığımı araştırırken karşıma Ahmet...

Devamını oku...

DAMAR Hasta Yorumları: Burger Hastalığı …

NEREDEYSE KOŞUYORUM Ben Burger hastasıyım. Ayağımda yaralar ve ifade edilemeyecek şiddetli acılarla hocama geldim. Muayene olduktan sonra bana "ameliyat olmam gerektiğini" söyledi "fakat ben bir depremzedeyim" dedim. Hocam dedim. Kendisi de...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: Lipodem ve Len…

LENFÖDEM VE FİL HASTALIĞI   Sayın Ahmet hocam benimde diğer hastalarınızdan farklı değil şikayetlerim bende 14 senedir lenf ödem hastasıyım ve benimde gezmediğim hastane doktor kalmadı. Rabbimin izni ile sizin sayenizde şifa...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Aile boyu Varis A…

GÜN GEÇTİKÇE İLERLİYORDU İki bacakta varis sorunum vardı, gün geçtikçe ilerliyordu. Ben de araştırmalar sonucu Ahmet hocaya geldim. Ameliyat oldum ve rahatsızlarım geçti. Saygı değer Ahmet hocama çok teşekkür ediyorum. Tüm...

Devamını oku...

DVT Hasta Yorumları: DVT sonrası oluşan …

İSTANBUL'A GELDİM   İstanbul’a geldim. Uzun zamandır Varis hastasıydım çok ciddi varislerim vardı. Damarlarım tıkalıydı ve bacağım çok şişti Dr. Prof. Ahmet AKGÜL hocama ameliyat olma ümidiyle gelmemiştim ama Ahmet beyin güler...

Devamını oku...

FİBROMİYALJİ Hasta Yorumları: Ameliyat o…

RAHAT UYKUYA KAVUŞTUM   Hocam size sonsuz Teşekkür ederim. 20 yıldır çektiğim ağrılar son buldu. Dr. Gitmedim değil gittim. Üniversite hastanesine, Devlet hastanesine, özel hastaneler dolaştım ama ağrılar benim arkadaşım olmuştu taki sizi tanıyana...

Devamını oku...

DVT Hasta Yorumları: Derin Ven Trombozu …

BACAKLARIM RAHATLADI   SAYIN DEĞERLİ AHMET AKGÜL HOCAM ALLAHIM SİZDEN RAZI OLSUN SİZİN AMELİYAT OPERASYONLARINIZLA BACAKLARIM ÇOK RAHATLADI ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ELLERİNİZE SAĞLIK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EDERİM AMELİYATTAN ÖNCE BACAKLARIMDAN ÇOK...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta yorumları: Ameliyat sonra…

AMELİYAT SONRASI BACAKTA LENFÖDEM Merhabalar, ben Samsun’dan geldim. Kalp ameliyatı sonrası bacağımda ve ayağımda şişlik oluştu. Samsun’da Lenfödemin tedavisi yok denildi. Araştırmalarım sonucunda Ahmet Akgül hocamızı buldum. Gösterdiği ilgi alakadan çok...

Devamını oku...

YARA Tedavisi Hasta Yorumları: Tehlikeli…

NİKAH ŞAHİDİ   Hayatımın dönüm noktası olduğunu zannettiğim zamanlarda birden bire ayağımda şişlik ve yaralar çıktı. Bunun üzerine gitmediğim doktor kalmadı. Yıllar evvel dedemizi ameliyat eden sağlığına kavuşturan Ahmet Hocamız aklımıza geldi, kendisi...

Devamını oku...

DVT Hasta Yorumları: DVT Tedavisi oldum…

MUAYENE OLDUM VE AMELİYATI YAPTI   Sayın Ahmet Akgül hocama çok teşekkür ederim. 2017 yılında ilk tanı konmuştu ayağıma 4 yıldır birçok doktora başvurdum. 3 kez operasyon geçirdim, bir sürü ilaçlar kullandım...

Devamını oku...

DVT Hasta Yorumları: Bacaktaki DVT ve ve…

DERİN VENÖZ PIHTI (DVT) YARASI   Çok sevgili hocam şifacım bir tanecik doktorumuz Sn. Ahmet Akgül sizin sayenizde hayata bağlandım, kapanmayan yaralarımı kapattım bir sene boyunca gitmediğim hastane doktor kalmadı, sizden sonra...

Devamını oku...

FİBROMİYALJİ Hasta Yorumları: Huzursuz B…

TEDAVİM BİTTİ   Dizlerimden yaklaşık on senedir rahatsızdım, çektiğim ağrı zaman geçtikçe daha da arttı. Bu zaman zarfı içinde birçok doktora gitmeme rağmen olumlu bir sonuç elde edemedim. Son zamanlarda yürümede, bacaklarımı...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: En ünlü kalp dama…

  VARİS ÇORABINDAN KURTULDUM   Derde asıl devamı olan kişiyi mutlu etmek ve kalbe dokunmaktır. Samimiyetiniz ve güler yüzünüz için çok teşekkür ederim Ahmet hocam, sizin tedaviniz ile ömür boyu varis çorabından kurtularak...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: OksiPlazma ve …

HALA İYİLER VAR   Değerli Doktorum Ahmet Bey, Neler yazacağım kestiremiyorum ama ben de size bir mektup yazmak diğer hastalarınız gibi. Öncelikle size çok ama çok teşekkür ederim. Benim tekrardan hayata tutunmamı sağladığınız için. Evet; eskiden...

Devamını oku...

DAMAR Hasta Yorumları: En iyi damar teda…

TEŞEKKÜR RESMİ     BELÇİKA   Belçika’da geçirdiğim kalp krizi sonucunda acil olarak hastaneye kaldırıldım ve Belçika’daki doktorlar sağ kol atardamarın pıhtı attığını söylediler. Damarlarım çok ince olduğu için doktorlar riskli buldu ve ameliyat yapmadılar...

Devamını oku...

VARİS Hasta Yorumları: Akgul Tekniği ile…

BAŞARISIZ VARİS AMELİYATI SONRASI   Başka doktorlarda 3 defa başarısız varis ameliyatı geçirdim. Sonra Ahmet Hoca ile tanıştık. Hem sıcakkanlılığı ve alçak gönüllüğü ve işindeki yatkınlığı sayesinde başarılı bir ameliyatla, iyileşme gösterdi...

Devamını oku...

YARA Tedavisi Hasta Yorumları: Bacak yar…

BACAK YARASI     HER GÜN VARİS ÇORABI KULLANIYORDUM AMA KURTULDUM     Saygıdeğer Hocam Öncelikle tarifsiz duygular içindeyim. Kelimelerimi toplayamıyorum. Size sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Hayatım bambaşka anlam kazandı. Sağlığıma kavuştum sayenizde Allah sizden ve ekibinizden...

Devamını oku...

DAMAR Hasta Yorumları: Vücut Damarlarınd…

DAMAR YETMEZLİĞİ   Saygı değer Ahmet Bey’e şükranlarımı sunarım. Gerçekten kişiliği ve ünvanı olarak saygı duyulacak biri “İYİKİ VARSINIZ” ilgisinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Çalışma hayatında sonsuz başarılar diliyorum. Saygılarımla.             DİZ ALTI DAMAR TIKANIKLIĞI TEDAVİSİ   Sevgili...

Devamını oku...

FİBROMİYALJİ Hasta Yorumları: Bacak dama…

ÇOK MUTLUYUM   Benim rahatsızlığım 25 senedir çektiğim ama bir türlü bir sonuç bulamadığım, umutsuz, mutsuz, huzursuz ağrılı yıllar geçirdim. Gitmediğimiz bir yer kalmadı hep Allah’tan önüme beni beni iyi edecek bir...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: Lipodem ve Len…

  YILLARCA VARİS ÇORABI GİYDİM   Sayın Prof. Dr. Ahmet Akgül ve Ekibine Sonsuz teşekkür ederim. Prof. Dr. Ahmet Akgül’e başvurmadan önce dermatoloji, ortopedi ve travmatoloji, damar cerrahisi uzmanlarına başvurdum, dopler ultrasongrafi filmler ile olmayan...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: Lenfödem Yaras…

GECE UYKULARIM GERİ GELDİ   Ahmet hocam ve ekibine teşekkür ederim. Ben 4 yıldır Lenfödem hastasıydım. İnternetten Hocamızı öğrendim ve geldim. Burada gördüğüm tedavi sonucunda Lenfödem Hastalığım iyiye gitti. Eski sıkıntılarıma nazaran şimdi...

Devamını oku...

DVT Hasta Yorumları: En İyi Damar Tıkanı…

DAMAR TIKANIKLIĞI   Uzun yıllardır yürüme ağrısı ile boğuşuyordum. Git gide yürüyüş mesafem kısalmış, yaşam kalitem düşmüştü. 5 yıldır gittikçe kısıtlanan, dinlenirken dahi ağrılar oluşan bir durumdaydım. Çok doktor gezdim belki 100...

Devamını oku...

DAMAR Hasta Yorumları: Bacak Damarlarınd…

TIKALI BACAK DAMARLARI DAMAR TRAŞLAMA İLE AMELİYATSIZ BİR ŞEKİLDE AÇILDI   Babam Bahri Özden’in yıllardır bitmeyen bacak ağrılarını hocamız Prof. Dr. Ahmet Akgül teşhis ve tedavi etmiştir. Bacak ağrıları nedeniyle çok zor...

Devamını oku...

DVT Hasta Yorumları: Kronik Derin Ven Tr…

İLGİLENEN DOKTOR     AĞRILAR AZALDI AMA GEÇMEDİ   Çok değerli Ahmet hocam, Ülkemiz için büyük bir değersiniz. Benim içinse çok daha büyük. Siz Allah'ın yarattığı özel bir kulsunuz. Başarılarınız sonsuza dek sürsün inşallah. Benim yaşadıklarım:...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: Kol Lenfödemi …

MEME KANSERİ AMELİYATINA BAĞLI KOL LENFÖDEMİ   Geçirdiğim meme kanseri ameliyatıma bağlı koltuk altındaki lenf bezlerinin alınması sonucu kolumda oluşan lenfödemden dolayı mart ayının ilk haftası başladığımız koldaki lenfödem için Ahmet AKGÜL...

Devamını oku...

FİBROMİYALJİ Hasta Yorumları: En iyi fib…

SENİN BİRŞEYİN YOK   Bacak ağrılarım için geldiğim Dr. Ahmet Akgül kliniğine hiç tahmin etmediğim, bilemeyeceğim, belki birçok doktorun “kızım senin hiçbir şeyin yok” deyip geri gönderdikleri bir hastalığım olduğunu öğrendim. “Fibromiyalji” Hastalığıma...

Devamını oku...

DVT Hasta Yorumları: INR Takibi ile yaşa…

VARİS AMELİYATI VE PIHTI TEMİZLEME         TOPLAR VE ATAR DAMAR TIKANIKLIĞI       PANDEMİ DE TEDAVİ   Eylül 2019 yılında geçirmiş olduğum DVT buna bağlı olarak yaşadığım pıhtı atması sonucu hayatım çok farklı bir boyuta geçmişti. Hayatımda...

Devamını oku...

LENFÖDEM Hasta Yorumları: Lenfödem ve Va…

EYLÜL'DE TEDAVİ BAŞKADIR Eylülde tedaviye başladık. Hocama çok teşekkür ederim gerçekten iyi sonuç aldım. Gerçekten hasta olanlara Ahmet hocayı tavsiye ederim gerçekten iyi bir sonuç aldım. ÖNCE BACAĞIMDA VE AYAĞIMDA HAFİF ŞİŞLİK...

Devamını oku...
Tüm Yorumlar...

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.