DİZ ALTI DAMAR TIKANIKLIĞI TEDAVİSİ
Sevgili Değerli Hocam
Çok karamsarlığa düştüğümüz bir günde öyle bize dokundu ki; hakkını ödesek azdır.
Babamın sol bacağında dizden aşağısında atar damarı tıkalıydı. Ve ameliyatla açılmadı. Şiddetli ağrılar içinde idi. 100 adım atamıyor attığında ağrılardan duramıyordu.
Sevgili hocamızın uyguladığı tedavilerle ağrılarımız son buldu. Şimdi rahatlıkla yürüyebiliyor.
Ahmet Hocam ve güler yüzlü ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
İyi ki bu ülkede Sizin gibi değerli doktorumuz var.
Sizleri çok seviyoruz sevgilerimizle.
KORONER BY PASS SONRASI TEŞEKKÜR İLANI
BELÇİKA
Belçika’da geçirdiğim kalp krizi sonucunda acil olarak hastaneye kaldırıldım ve Belçika’daki doktorlar sağ kol atardamarın pıhtı attığını söylediler. Damarlarım çok ince olduğu için doktorlar riskli buldu ve ameliyat yapmadılar. Yatakta kalırsın dediler. 40 gün süresince Belçika’da gitmediğim Hastane kalmadı. Çareyi Türkiye’deki hastaneleri araştırmak oldu. Araştırmalar sonucunda bir ümit Türkiye’ye geldik. Ankara’da bir hastanede sağ kol atardamar ameliyatım gerçekleşti ve başarılı geçti. Sonrasında sağ el bilek ve parmaklar şişmeye ve hareket etmemeye başladı. Ankara’daki doktorlar bu şişlik normal zamanla geçer dediler. 20 gün geçmesine rağmen şişlik ve ağrı hiç geçmedi. Acıdan ağrıdan duramaz hale geldim. Bu durum korkutmaya başlamıştı beni. Yine araştırmalar sonucunda İstanbul’da Doktor AHMET AKGÜL’ü bulduk. Bu corona sürecinde sağolsun benimle ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Derdime çare bulmaya çalıştı. İlgisine ve çabasına çok memnun kaldım.
Yurtdışındaki ve Ankara’daki doktorlar yatakta kalırsın veya kolun kesilebilir denilen kolu Ahmet Bey kurtardı. Allah kendisinden razı olsun. Allah böyle doktorların sayısını artırsın.
EN İYİ İLGİLENEN DOKTOR
Merhabalar, Ben Ahmet Akgül Hocamı 3 sene önce faceden buldum yeni kalp ameliyatı olduğum için kalple alakalı bütün konuları takip ediyorum. Ahmet Akgül hocamı da o şekilde buldum ve istek gönderdim ve takipçisi oldum. Hastaları ile birebir ilgilenen ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan şeker mi şeker, babacan içten samimi ve her konuda kendini geliştirmiş Hastalarım için ne yapabilirim diyebilen hasta değilde bizleri kendi ailesinden biri olarak gören ablası konumuna koyabilen ender insanlar dan kalitenin ta kendisi diyebilirim.
Kahramanmaraş’dan geldim ve kendi evimdeymiş gibi ilgi alaka tek gittim ve her şekilde yardımcı oldu. Sadece Kal ve Damar değil hemen hemen tüm hastalık konusunda kendini geliştirmiş ve hastalarına daha fazla ne verebilir diyen kişi iyi ki tanımışım gelmişim. Çok teşekkürler Prof. Dr. Ahmet Akgül hocam Allah razı olsun, Rabbim sizi ve sizin gibi Doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin, Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşallah saygı ve sevgilerimle yüreği güzel insan Prof. Dr. Ahmet Akgül.
Sayfalarca yazsam Prof. Dr. Ahmet Akgül hocamı anlatamam gelip görmek ve pozitif enerjisini birebir almak hissetmek gerek, her şeyden önce güven duygusu çok önemli ben ilk önce Allahın izni ile hastalarına aşırı derecede pozitif yöndeki enerjisi ile ellerinden önce ruhuyla dokunuyor ve sonra maharetli elleriyle hastalarına Allahın izni ile şifalar dağıtıyor. O yüzdendir ki Gaziantep’den bu yana peşinden koşturuyor ben, J iyi ki varsınız iyi ki tanımışım, prof.Dr.Ahmet Akgül Hocam
Saygı ve Sevgilerimle
Medine ÖZKAN
BACAKLARDA ÖDEM VE ÇARPINTI İÇİN GİTMEDİĞİMİZ DOKTOR KALMADI
Sayın hocam; Bundan 2 ay önce annemin ayaklarındaki lenfödem için ve kalp çarpıntısı için gitmediğimiz doktor kalmadı. Her doktor ayrı tedavi uyguladı ama maalesef şifa sıfır. Sonra ben tesadüf eseri ki internette dolaşırken ALLAH Ahmet hocayı karşıma çıkardı. Kendisine mail yoluyla ulaştım ve randevu aldım. Muayenede hemen teşhisi koyu ve bizi anjiyo’ya yönlendirdi. Sonrasında ilaçla tedaviye geçtik. Annemin geldiğimizde bütün vücudu şiş ayaklar dahil ve bastonla zorlukla yürüyordu. Şimdi ise tüm şişlikleri indi zayıfladı ve normal bir insana dönüştü. ALLAH binlerce kez razı olsun sizden sizin gibi değerli bir hocayı tanıdığımız için. Herkesede söylüyorum muhteşem bir hocasınız. Eminim ki sizin gibi birçok öğrenci yetiştireceksiniz ülkemize. Herşey için çoooook teşekkürler. Allah sizi bizim gibi hastaların (kalp) başından eksik etmesin.