https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - DVT Hasta Yorumları: DVT ve akciğer embolisi tedavisi...

YILLAR SÜREN DVT

 

en iyi dvt tedavileri ve doktorlari

 

YİNE GÜZEL BİR HEDİYE

 

Varisli damarda pihti olustu

 

 

İNANILMAZ MUTLUYUM 

 

 

hande.jpg




hande1.jpg




hande2.jpg

 


4 yıl önce ağustos ayında bisiklet kazası geçirdim. Bu kazadn 15 gün sonra da 2 kez akciğer embolisi. 9,5 aylık tedavinin ardından iyileştim. Daha doğrusu öyle düşünmüştüm, ta ki 1 ay öncesine kadar. Ayağa kalktığımda sağ bacağımın iç tarafına saplanan sancı ve bir anda meydana gelen şişlik alarm zillerini çaldırdı. Durumun normal olmadığını bildiğimden dolayı, iyi ve güvenebileceğim bir doktor arayışına girdim acilen. Yaklaşık 2 yıldır yurt içi ve dışından çeşitli sektörlerden pek çok markaya dijital strateji danışmanlığı veriyorum. Yani işim internet. Bu yüzden de başladım internette araştırma yapmaya. Bu arada bacağımda kramplar ve ısı artışı da olmaya başladı. Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün adını ilk gördüğümde "bakayım, en azından alternatif olur" diye düşünmüştüm açıkçası. Birkaç kişiye baktıktan sonra Ahmet Bey'in sitesine girdim. Bir yandan da kim olduğuna, nasıl bir doktor olduğuna dair çeşitli kaynakları taradım. Site oldukça bilgilendiriciydi. Belirtilerimin hemen hepsinin açıklamalarına, başka yerlerden kopyala-yapıştır yapılmamış, özgün metinler içinde ulaştım. Daha önemlisi hem Facebook sayfasında hem de sitede onlarca kişisel, birinci elden yazılmış, hastalara ait yorumlar vardı ki bu benim için özellikle sağlık söz konusu olduğunda deneyimin yanı sıra en önemli ikinci kriterdir.

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'e bir pazar gecesi, hem de hiç dönüş yapılacağını ummadan Facebook'tan mesaj attım ve durumumu anlattım. 15 dakika bile geçmeden yanıt verdi ve hemen ertesi güne randevu aldım (durumun aciliyeti nedeniyle). Ertesi gün gayet profesyonel, hızlı ve son derece net bir açıklama ile teşhisim kondu. Renkli doppler çekildikten sonra da teşhis kesinleşti ve ameliyat olmam gerektiğine karar verildi. Sağ bacak toplardamarımda pıhtı vardı ve kan akışı nerdeyse hiç yoktu. Bir de üstüne enfeksiyon olmuştu. Ahmet Bey 10 günlük bir tedaviye başladı. Kaç gün sonra hangi belirtinin ne şekilde kaybolacağına kadar her şeyi tek tek söyledi. Bu açıdan şahsen bende ciddi bir güven yarattığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Gerçekten de 10 gün içinde her şey söylediği gibi gerçekleşti. Bu süre içinde merak ettiğim her şeyi asistanına ve kendisine sorup yanıtlarını hızlı bir şekilde alabildim. 10 gün sonra operasyonumu gerçekleştirdi. Ne öncesinde ne de sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Açıkçası bu benim hayatımda olduğum ilk ameliyattı. Dolayısıyla ekstra gergindim. Lakin Ahmet Bey ve ekibinin profesyonelliği, operasyonun ertesi sabahı çıkıp eve gidebilme rahatlığı içimi çok rahatlattı. Bugün ameliyatımın üzerinden tam 11 gün geçmiş durumda. Dikişlerim alındı. Artık hayatımı kabusa çeviren pıhtı kabusundan kurtuldum. Prof. Dr. Ahmet AKGÜL ve ekibi sayesinde "başıma bir daha böyle bir şey gelir mi?" endişesi taşımıyorum. İnanılmaz mutluyum. Varis, kalp ve damar ile ilgili herhangi bir sorununuz olursa gönül rahatlığıyla Prof. Dr. Ahmet Akgül'e gelebilirsiniz.

Tekrar Teşekkürler Ahmet Bey..

Hande Kızıltuğ 

 

 

 

 

O, BU İŞİN EHLİ

 

 

dvt_tedavisi_1.jpg






dvt_tedavisi_2.jpg

 


2012 yılında sol bacağımdaki şişlikler ve ağrılar yüzünden ...'ya tedavi olmaya gittim. Bacağımda DVT var dediler, Coumadin ve varis çorabı kullanmalısın dediler. Aradan 5 yıl kadar geçti her iki bacağımda varisler belirlenmeye başladı. Bir türlü iyileşme olmadı. Bu sene internetten Prof. Dr. Ahmet Akgül hocayı buldum, araştırdım yaptığı her ameliyat başarılı geçmiş. Bazı doktorlar bacaktaki varisleri kaybediyor. Ama Ahmet Akgül varis yapan kapakçığı onarıyor. Ameliyat olalı 12 gün oldu ağrılarım azaldı çok rahat yürüyebiliyorum. İyi ki Ahmet Hocayla tanışmışım, o bu işin ehli ona ameliyat olduğum için çok şanslıyım.

Hüseyin KÖSE 

 

MUAYENE OLDUM VE AMELİYATI YAPTI

 

Sayın Ahmet Akgül hocama çok teşekkür ederim. 2017 yılında ilk tanı konmuştu ayağıma 4 yıldır birçok doktora başvurdum. 3 kez operasyon geçirdim, bir sürü ilaçlar kullandım ama hiç fayda görmedim. Bana bununla yaşamasını öğrenmen gerek dediler sonra Ahmet hocamı tanıdım muayene oldum ve ameliyatımı yaptı.
Bugün üstünden 1 ay geçti ve ayağım çok iyi durumda kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.

 

 

Damar traslama ve venoz pihti temizleme 1

 

 

 Damar traslama ve venoz pihti temizleme 2

 

 

İDEALİST DOKTOR

 

Dr Ahmet Akgul sikayet var

 

ADAM GİBİ ADAM

 

En iyi uzman kalp doktoru ve kardiyolog


KALP VE DAMAR CERRAHİSİ UZMANI

 

 

Kalp ve damar uzmani ne is yapar

 

 

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün Özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

Derin Ven Trombozu (DVT) hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz lütfen tıklayınız

DVT tedavisi gören diğer hasta yorumlarını görmek için lütfen tıklayınız  

İletişime geçmek veya randevu almak için lütfen tıklayınız  

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.