https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - DAMAR Hasta Yorumları: Diz altı damar tıkanıklığı Kök Hücre ve Oksiplazma Tedavisi...

DAMAR HASTALIKLARI

Ahmet Hocam,

Babamı kaderine terk ettiklerinde Kocaeli’nde Profesörler, seni Allah şifacı diye çıkardı karşımıza. Babama dokunmaya cesaret edemeyen onca profesöre rağmen sen bu ağrılarla bu kangrenli ayakla bu amcayı nasıl bırakalım dedin cesurca kabul etti.

Gecelerce süren uykusuzluğa, delice ağrı kesicilerin çözüm olmadığı ayağa ellerinle dokundun.

Rabbim şifaya sizi aracı kıldı. Babam ileri derecede kanser hastası kuş gibi bana bir sürü profesör yanılıyor olamaz babanın sebebi sen olacaksın vicdan azabı çekersin dediler yapma dediler. Ahmet hocama inandım güvendim önce Allah’a tabi. Rahat , kendinden emin işinin ehli bir hocanız. Mesane kanaması devam ediyor, yemiyor içmiyor buna rağmen önce Allah’a sonra size emanet.

 

 

Kanser hastasi

 

AORT DAMAR TIKANIKLIĞI

 

Uzun yıllardır yürüme ağrısı ile boğuşuyordum. Git gide yürüyüş mesafem kısalmış, yaşam kalitem düşmüştü. 5 yıldır gittikçe kısıtlanan, dinlenirken dahi ağrılar oluşan bir durumdaydım. Çok doktor gezdim belki 100 tane, ne olduğunu dahi anlamıyorlardı.

Tam da o sürede Dr. Ahmet Akgül hocamla tanıştım. Yaptığı operasyondan sonra bacaklarımı, hayat kalitemi geri kazandım. Ellerinize, emeğinize sağlık hocam, iyi ki sizi tanıdım. Sizin de dediğiniz gibi "iyi kalpler" hocam. Sağlıklı damarlar...

Bir şifacı bulunur elbet, bu sözünüzle geldim, şifaya kavuştum hocam. Allah sizden razı olsun.

 

 

Aort damar tikanikligi 1

 

Aort damar tikanikligi 2

 

TEKRAR TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM

 

Yaklaşık 1.5 sene önce başlayan kaval kemiği üzerinde lokal bir morarma ile başlayan daha sonra bacakta şişme ve kızarıklık ile devam eden hastalığımı bir çok hastane ve doktora giderek şifa aradım. Öncelikle tedavi kremler vs hiçbiri derdime deva olmadı. Daha sonra birçok özel hastanelere giderek ciddi ücretler ödedim ve sonuç yine aynı. Kimi doktorlar lenfödem kimi ise burger hastalığı teşhisi koydular.

Bu esnada öncelikle psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyor çevremde bunu yansıtmaya başlamıştım. Ahmet Akgül hocamı bulana kadar. Öncelikle randevu aldım. Daha sonra Ahmet hocam beni tedavi etti. Daha önce böyle bir tedavi tekniği uygulayan olmamıştı açıkçası öncelikle ilaç tedavisine başladık. Bana psikolojik olarak da destek verdi öncelikle yapmam gereken 10 lt su ve günde 40 dakika yürümek dedi. İlaçlarla birlikte tedaviye uydum. Yaklaşık 20 gün içinde vücudumda çok değişiklik olduğunu fark ettim. Bacağımda ki o yara şu anda yok denilecek kadar küçük. Prof. Dr. Ahmet Akgül Hocama buradan tekrar Teşekkürü borç bilirim. Sizin gibi doktorlar var olduğu sürece sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha çok iyi anladım. Her ne hastalığınız olursa olsun iyi Araştırıp o kişiyi bulmak önemli. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum Ahmet hocam iyi ki varsınız. Sevgiler Selamlar…

 

 

Vaskulit ve kilcal damarlar

 

Vaskulit ve kilcal damarlar 1

 

YENİ DAMAR OLUŞTURMA

 

 

Damar tikanikligi icin bacak kesilmesi

 



YERE YANLIŞ BASMA ve KILCAL DAMAR DOLAŞIM BOZUKLUĞU

 

Bugün 31.12.2020. 24.11.2020 tarihinde başladığımız annemin tedavisinin sonuna geldik. İlk geldiğimizde ayaklarında ağrı ve yürüyememe şikayetlerimiz vardı, yapılan çekimlerde ana atar ve toplar damarların açık olduğu fakat kılcal damarlarda bir sıkıntı olduğu bize bildirildi. Vücuttan alınan kan ayaklarına ozonla beraber verildi ve yürüyüşlerimizde belli bir düzelme olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca ilk yapılan tedavide annemin aslında yıllardır yere yanlış bastığını da yapılan taban analizinde görmüş olduk. Bunun içinde uygun tabanlık yaptırıp artık onu kullanıyoruz. Belki de bu rahatsızların sebebi yanlış basmadan dolayı kılcal damarların normal düzenini bozup kan akışın olumsuz hale getirmişte olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta tedavimizi yaptırdık. Bundan sonra beslenmemize dikkat eder. Düzenli yürüyüşler yaparsak bu sıkıntılarımızdan tamamı ile kurtulmuş olacağız. Bu süreçte bize yakın ilgi ve güler yüz gösteren başta hocamız Prof.Dr. Ahmet AKGÜL'e, asistan doktorlarımıza hemşirelerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

 

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi

 

 

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi 1

 

En iyi ozon tedavisi

 

BACAK AĞRISININ NEDENİNİ BULAMADILAR

 

2019 yılından 2021 yılına kadar Ankara’da bacaklarımın ağrısından dolayı hemen hemen tüm hastaneler de tedavi oldum. Hastalığıma tanı konulamaması sebebiyle 2021 Ocak ayına kadar yürüme mesafem çok kısalmaya başladı neredeyse 100 metre yürüdükten sonra dinlenme ihtiyacı duydum. Bu esnada araştırırken Prof. Dr. Ahmet Akgül Hocamı buldum. Muayene sonrası Ahmet Hocamda hastalığıma Burger tanısı koydu ve sempatektomi ameliyatı, kök hücre uyguladı. Şuan yürümem değişti, ayaklarımın ısınması ve kan dolaşımımın başladığını hissediyorum. Ahmet hocama çok teşekkür ederim.

Bir şifacı bulunurmuş elbet.

Benim gibi rahatsızlığı olan herkese Ahmet Hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hocama çok çok teşekkür ederim.

 

Burger tedavisi sempatektomi ve kok hucre 2

 



KÖK HÜCRE TEDAVİSİ VE OKSİPLAZMA

 

Babamızın Bacağında damar tıkanıklığı sebebi ile araştırmalarımızın sonucunda İstanbul’da kök hücre tedavisi yapan Prof. Dr. Ahmet Akgül beyefendinin uygulandığı tedaviyi inceledim saatlerce tüm cv’sini okudum inandım tedavi için kendisi ile iletişime geçtik.

Hollanda'da yaşıyoruz. Babamız 1940 doğumlu diğer Prof. Dr’ların tedavisi yok, bacağını diz altından kesmek istediği hastamızı Prof. Dr. Ahmet Akgül uyguladığı tedavi ile çok şükür sağlığına kavuştu hiç kimse tedavisi olmaz diyen kişilerle zaman kaybetmesin. Ahmet Akgül ve ekibine sonsuz Teşekkürler.

 

 

Kok hucre ve oksiplazma tedavisi

 

Kok hucre ve oksiplazma tedavisi 2



FEMORO POPLİTEAL BY PASS AMELİYATI

 

...... tarihinde geçirmiş olduğum Bilateral Femoropopiteal By Pass ameliyatımda çalışmalarıyla gösterdikleri büyük başarıyla başta Prof.Dr.Ahmet AKGÜL olmak üzere , Uzman Doktorlar Sercan Bey, Orçun Bey, Mustafa Bey, Mehmet Bey, Cabir Bey, Vedat Bey'e teşekkürlerimi sunar Allah'tan çalışmalarında başarılar dilerim.

Erol KARUL

12.10.1940 /İstanbul

 

 

erol.jpg

 



Damar, Damar Tıkanıklığı ve Yetmezliği ve Damar Hastalıkları ve Tedavileri için ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız  

Damar hastalığı ve "tedavisi yok, bu hastalıkla yaşamaya alış, bu bacak kesilir"  denilen hastaların tedavi sonrası yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız  

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

İletişim ve Randevu için lütfen tıklayınız   

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.