https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - LİPODEM Hasta Yorumları: Lipodem ve varisli bacaklar

Sinir ucu iltihabı ve lipodem

Bacak şişliği ve dolaşım tedavisi

lipodem doktor resmi

 

 

en iyi lipodem cihazı

 

BACAKLARDA LİPODEM VE DAMAR YETMEZLİĞİ

 

Öncelikle Ahmet Hocam ve Ekibine çok teşekkür ederim. 

Benim hastalığım bacaklarımda oluşan varis, lenfödem ve lipodem kaynaklıydı. Bu hastalıktan dolayı bacaklarımda şişlik ve gereksiz bir şekilde yağlanma oluşuyordu ve buna kaynaklı olarak ciddi anlamda ağrılara sebep oluyordu. Ahmet Hocama geldikten sonra yaptığı ameliyat ve sonrasındaki tedaviler sonucu şu an vücudumda ödemin gittiğini ve ağrılmın azaldığını çok net bir şekilde hissetmekteyim. Ayaklarımda oluşan fazla yağların yumuşadığını da görmekteyim.

Şu an o kadar rahatım ki Ahmet Hocamdan Allah razı olsun.

 

Bacaklarda varis lenfodem ve lipodem

 

 

 

 

ESKİYE GÖRE ÇOK DAHA İYİ

 

Ağrımdan dolayı çok rahatsızdım. Sosyal medyada Ahmet Akgül Hocamla karşılaştım. Lİpodem tedavisine başladım. Ağrılarım eskiye oranla çok çok iyi. İyiki Ahmet Akgül Hocam ile karşılaşmışım. Ahmet Akgül Hocama sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

 

Lipodem agrıları tedavisi

 

 

 

BACAKLARDA ZAYIFLAMA

 

Lipodem bacak tedavisi zayiflama

 

 

 

LİPODEM TEDAVİSİNDE YENİ İŞLEMLER

 

Sevgili doktorum Ahmet Bey,

Lipodem hastalığımı Ahmet Bey sayesinde öğrendim. Senelerdir nasıl bir hastalık ile mücadele ettiğimi bilmeden, çareler ararken sizin ile yollarımız kesişti. İlk muayenede hastalığı teşhis edip, tüm samimiyetinizle içtenliğinizle nasıl bir yol izlememiz gerektiğini harfiyen bıkmadan anlattınız. Beraber  yürüdüğümüz bu yolda emeğiniz için sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki yaşamımda lipodem hastalığını nasıl yönetmem gerektiğini bana öğrettiniz. Uyguladığınız lipodem tedavisinden sonra ağrılarım yok oldu. Sağlığıma sayenizde kavuştum. Sizi çok seviyorum Ahmet Hocam. 

İyiki varsınız.

lipodem tedavisinde yeni neler var

 

LIPODEM yeni tedaviler gelisti

 

 

 

Lieber Ahmet Akgül


Mit einer großen Hoffnung sind wir ich diese Praxis gekommen und unsere Erwartungen wurden zu 00% erfüllt. Wir fühlten uns umfassend betreut und unsere Beschwerden wurden ernst genommen und verstanden. Wir wurden durch die verschiedenen Sitzungen, die wir erhalten haben bestens versorgt. Wir bedanken uns herzlich bei dem gesamten Team für die umsorgende Betreuung, die guten Gespräche und die kompetente Behandlung.
Wenn es um Seine Patienten geht und die Uhr nicht im Vorderrund Steht, Sondern die leidenden Patienten aufzufangen mit all den Beschwerden und Belangen Steht Ahmet Akgül seinen Patienten mit Rat und Tat zur Seite.
Herzliche Gruße aus Düsseldorf.

Sevgili Ahmet Akgül

Bu kliniğe büyük beklentilerle geldik ve beklentilerimizin %100‘ü karşılandı. Bize iyi bakıldığını gördük, hissettik ve şikayetlerimiz ciddiye aldılar ve anlayışla karşıladırlar. Çeşitli tedavi seansları gördük ve hepsinde bize karşı ilgi iyiydi. İlgi, alaka, sohbetler ve uzmanlaşmış tedaviler için tüm ekibe teşekkür ederiz.
Hastaları söz konusu olduğunda Ahmet Akgül saatlerce onlarla ilgilenmektedir ve acı çeken hastaların tüm şikayet ve sorunlarını düzeltmek için hastaların yanında bulunmaktadır.
Düsseldorf'tan sıcak selamlar.

Lipodem tedavisinde en iyi merkez yeri

Lipodem tedavisinde en iyi merkez yeri 1

 

AĞRILARA KİMSE İNANMIYORDU

 

Dr. Bey bizim çok büyük bir şansımız oldu. Güler yüzü ve güler yüzlü ekibiyle Annemin yüzünü güldürdü. Evde odasına hapis olmuş kızım yürüyemiyorum dışarı çıkamıyorum artık duvarlarla konuşuyorum ağrımı kimse anlamıyor diyordu.

Allah razı olsun Dr. Ahmet beyden annemin ağrılarını anlayıp tedavisiyle dışarı çıkmasına yürümesine yardımcı oldu. Annem şimdi dışarı çıkabildiği için daha umutlu ve mutlu.

Her şey para değil insan olmak başka bir şey Dr. Ahmet bey bilgisiyle iyi yüreğiyle anneme umut oldu. Allah razı olsun.

 

Tani konulamamis bacak agrilari tedavisi 1

 

Tani konulamamis bacak agrilari tedavisi

 

HASTALIĞIMIN GERÇEK NEDENİ

 

13 yıldır Lipoödem hastasıyım. Hastalığın gerçek nedeniyle Ahmet Hocam sayesinde tanıştım. Temeldeki sorunun çözümü ve ilerde atacağım adımlar içinde yol gösterici oldu. Başladığımda dayanılmaz olan ağrılarım 4 haftanın sonunda yok denilecek kadar azaldı. Bacaklarımın görüntüsü de fark edilecek kadar değişti. Bu hastalığın bir doktor – hasta dayanışması olduğunu gösterdiği için Ahmet AKGÜL hocama çok teşekkür ediyorum.

 

Lipodem ne demek 2

 

 

Özgür Kartal
Çok değerli bilgiler için teşekkürler. İnsanlara yardım etmeniz için uzun ömürler dilerim size.

Mehmet Altay
Hocam samimi içten anlatımınız kalbinin güzelliğinden saygılar.

Emre Hoca
Hocam harikasınız, hastalara böyle bilgi vermeniz ayakta alkışlanası bir yaklaşım.

Önder Öz
Çok çok güzel anlatmış en azından doktora giderken bir şeyleri bilerek gitmiş oluruz. Mükemmel, ağzına sağlık hocamızın.

Erkut Oflu
Mükemmel anlatım hocam.

 

LİPODEM VE VARİS TEDAVİSİ

 

lipodem hastalıgı tedavisi

 

KAÇ SENE OLDU


Gördüm göreli Akgül hocamıza tedavi için kaç senedir gidemiyorum. Benim yaşım büyük, 70 oldum. 10 senedir gideceğim, geç kalmış olmasak tabii (yaşlı baba anneyim). Allah’ım uzun sağlıklı uzun ömürler versin cümleyle.

 

 

En iyi lipodem lenfodem varis problemi nasil cozulur 1

 

Rukiye PATIR
Hocam sizi çok seviyoruz ağrılarım sizinle son buldu harika bir insansınız başarı insanlık merhamet her şey var siz ve ailenizin yolu şansı bahtı açık olsun, Ankara’dan Rukiye Patır, sevgiler saygılar.

Rahime Salepçi
Sizin gibi doktorların çoğalması dileği ile ANLATIKLARINIZIN HEPSİ BENDE VAR.

Mehpara Mardanova
Kalbi, niyeti, üreyi, ruhu güzel insan Dr. Ahmet Akgül. İşte bu, bu yaklaşım, bu nezaket, insana insan olduğu için değer veren doktor. Sizin uğurlarınız geninizden, elminizden, ezminizden, çalışkanlığınızdan ve esas da bu özelliğinizden kaynaklanır. Bizde sizin kimi insana: Dağ boyda üreyi var, deyerler. Daima Allah’ın zamininde olasınız Azerbaycan’dan kucak dolusu selamlar. Beni sizlere getiren yola, o yolu bulmama izin veren Allah’ıma min şükürler olsun.

Nursen ÖZKANCA
Harikasınız. Aradığım bütün sorular 7 dakikaya sığmış. Önce varis tedavisi mi lipödem mi yoksa ikisi aynı anda mı hepsini öğrenmiş oldum.

Home Sweet Home
Yüreğine sağlık Ahmet Bey. Ben hiç böyle doktora rastlamadım. Tam açıklayıcı ve teşhisin en basit şekliyle hastaya ulaştırıyor anlamak için. Bu video da paylaştığı için çok teşekkür ederiz.

Mobil Sarayı
Suphanallah Allah böyle donanımlı doktorları eksik etmesin.

 

KILCAL DAMARLARIM ÇALIŞMIYOR


Ahmet hocam, ben de lipodem için bir doktora gittim. Kalp damar cerrahisine kılcal damarlarım çalışmıyor dedim, durumu anlattım öyle bir şey yok dedi. İnanmadı ama ben inanıyorum, sizin tedavinize randevu da aldım. İnşallah geleceğim iyi olacağım Allah'ın izniyle.

Hatun Ersoy
Aynı sorunlar bende de var ne güzel anlattınız doktor bey ağzına yüreğinize sağlık.

 


En iyi lipodem lenfodem varis problemi nasil cozulur 2

 

En iyi varis problemi nasil cozulur
En iyi lipodem lenfodem varis problemi nasil cozulur

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.