https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - VARİS Hasta Yorumları: Doktor annesinden mektup var...

VARİS İLE TANIŞMIŞTIM

Varis ile tanışalı 1,5 yıl oldu birçok ... hastanesine gittim. Aldığım tek cevap varis olan damarların alınarak varislerin yeniden tekrarlar cevabı oldu. Bu arada varislerim ilerlemiş bacağımda şişlik ve ağrı yapıyor ve yürüyemez oluyordum. Artık gidecek hastane kalmadığından çareyi internette çözüm aramakta bulmuştum. İnternette araştırınca Prof. Dr. Ahmet AKGÜL hocaya rastladım. Biraz daha araştırınca başarılar, güzel ekip çalışmalarını öğrendim. Muayene tarihi alıp geldiğimde doktorum ve ekibi güler yüzle karşıladılar. Hastalığım ile bilgi verdiler ve tedaviyi anlattılar. Tedavide en dikkat çeken ise bacağımda damar alınmaması oldu. Tedavi günü geldi ve ameliyat oldum. Şu an varislerim yok olmuş ve ağrılarım gitmiş şekilde bu yazıyı yazıyorum. Hiçbir şey için geç değil her şeyin bir tedavisi varmış ben bu yaz bunu öğrendim. Prof. Dr. Ahmet AKGÜL hocama ve ekibine teşekkürümü borç bilirim.

FATİH FİDAN

KONTROL AMAÇLI DOPPLER

Size ne desem az kalır. Kardeşim 2 yıl oldu, 2 bacağından size ameliyat oldu. Size göndermek için "sadece kontrol amaçlı doppler çektirelim" dedik. Bacaklarında 1 tane bile kaçak yok ve tertemiz. "Kontrole gelecek miyiz" dediğimizde, "hayır" demiştiniz. Aslında biliyorduk, bu kadar emindiniz ama kardeşim bu dünyadaki benim en kıymetlim. O yüzden sadece merak ettiğim için çektirdim ve 2 yıl sonunda duyduklarımız harika. Size ve ekibinize minnettarım. Bu iyiliğinizi asla unutmayacağım.

Iki bacak varis ameliyati



GÜLEREK AYRILIYORUM

Sayın Doktor Ahmet AKGÜL’e. Öncelikle ilginize çok teşekkür ediyorum. Yıllardır tanı konulamayan hastalıklarıma çare oldunuz, ağladığım ağrılarımı durdurdunuz, yaralarımı tedavi ettiniz. Muayenehanenizden gülerek ayrılıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Güler yüzünüze ve yaptığınız tedaviler için çok teşekkür ederim, ayrıca benimle ilgilenen personelimize de çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Başarılarınızın devamı dileğiyle.

 

Mucize tedavi

 

Mucize tedavi 2

BEN VARİS HASTALIĞINDAN KURTULDUM

f1.jpgf4.jpg


Ben Dilek Kuru, uzun süredir yaşadığım varis hastalığımdan kurtulmamı sağlayan sayın Prof. Dr. Ahmet Akgül hocama çok teşekkür ediyorum.

Ben de bir doktor annesi olarak bu hastalıktan muzdarip olan herkesin Ahmet Hocama gelmelerini tavsiye ederim.

Beni sağlığıma kavuşturduğu için çok teşekkür ederim.

Güler yüzlü iyi niyetli insan!

Daha nice hastalara umut ve deva olmanız dileğiyle sevgi ve saygılarımla...

DİLEK KURU

 

VARİS AMELİYATI SONRASI ÇOK İYİYİM

 

isp1.jpgisp2.jpg


Ben Veysel Altınbaş daha önce İspanya'da iki kere varis ameliyatı oldum ama varislerim yine çıktı ve karar verdim Türkiye'de ameliyat olmaya hocam Ahmet Akgül'ü tavsiye ettiler. Ameliyatımı yaptı şu anda çok iyim kendisine çok teşekkür ediyorum. Şuanda çok iyiyim

Veysel ALTINBAŞ

 

MORALİM DE DÜZELDİ

Sayın hocam;

Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah sizi bana gönderdi, iyi ki gönderdi benim ağrılarımı giderdiniz. Neler ve nasıl ilaçlar kullanmadım bir iyileşme olmadı, kesin bu hastalığın artık tedavisi yok dedim. Sizi internet sayfalarından buldum ve çok sevindim, en sonunda şifacımı buldum dedim. Şimdi çok çok iyiyim ve moralim düzeldi. Size Allah ellerinize ve sağlığınıza zeval vermesin siz bize lazımsınız sizin gibiler hep var olmalı çok çok teşekkürler.

NERMİN EFE

 

ANNEM İÇİN GELDİM


Merhaba Ahmet Hocamla aslında ben annem için araştırıp bulmuştum. Ama daha sonrasında annemi kaybettim aradan zaman geçtikten sonra Ahmet beye randevu alıp kendim gitmeye kara verdim aslından bacaklarımın ağrısından ne yürüyebiliyordum nede yatabiliyordum Ahmet muayenesinden sonra bana ağrılarımın geçeceğini ve rahatlıkla yürüyebileceğimi söyledi bende kendisine o kadar güvenerek ameliyat tarihini bile kendim verdim. Rabbim ondan razı olsun şu an ameliyat olalı 10 gün oldu dikişleri aldırmaya geldiğimde kendisine binlerce teşekkürlerimi iletiyorum inşallah bundan sonra ki yaşamımda ağrısız bir ömür geçiririm gerçekten ağrılarımın dindiğine inanamadım bunlarla yaşayacağımı söylerlerdi Allah razı olsun Ahmet hocamızdan teşekkürler….

SEMRA TÜRKYILMAZ

YANLIŞ HASTANELERE GİTMİŞİM

Ne yazsam, nerden başlasam, hangi övgü dolu kelimeler kullansam da Ahmet Akgül hocamın değeri hayatıma kattığı konforu, rahatlığı anlatsam ?

Güzel insan, seni tanıyalı, iki ay oldu tüm yanlış hastane ve doktorlardan sonra rabbime şükürler olsun inanılmaz bir nokta bizi sana ulaştırdı. 2007 yılında çocukluğumdan beri süre gelen varislerimden kurtulmak için ameliyat oldum. Tam üç hafta bandajlarla sancılı ağrılı bir şekilde yürümeden yattım. Çektiğim bunca sıkıntı yinede gözümde değildi. Ahhh ! sorunlar bitseydi ! ! !

Ameliyattan sonra bacaklarımdaki dış görüntüler kalmıştı ama ağrı yok diye umursamadım. Varsın olsun bacağım var ya şükür. Varsın olsun ağrım yok ya şükür fakat son zamanlar işlerimi yapamaz, çok fazla yürüyemez çocuklarımla ilgilenemez hale gelmiştim.

Mucizevi ellerinizle ameliyat oydum. İkinci gün sevinçle resmimi yollamıştım size parkta yürüyordum bugün.10.gün oldu 10 gün çok güzel geçirdim tüm işlerimi yapa bildim yürüdüm allah sizden razı olsun, hayırlı ömürler versin başımızdan eksik etmesin şimdi tek duam kimsenin canı yanmadan vakit kaybetmeden sizi bulabilmesi …sizi tekrar ziyaret edeceğiz görüşmek üzere hocam allah’a emanet olun

ARZU

 

UMUTSUZ BAŞLAMIŞTIM

Sevgili doktorum Ahmet Akgül sizinle tanıştığım için gerçekten çok mutluyum bu yola umutsuz başladım çünkü ayaklarım için çare olmadığını söylediler ama sizin sayenizde ayaklarıma kavuşacağım önce Allah’ın sonra sizin sayenizde yürüyeceğim. Size ne kadar dua etsem az. Siz gerçekten şifa dağıtansınız inşallah önce Allah’ın sonra sizin sayenizde umut bekleyen hastalara şifa olacaksınız. Rabbimden tek dileğim Allah’ım sizi korusun başımızdan eksik etmesin. Sayenizde yardımlarınızla inşallah iyileşeceğim. Size ne kadar teşekkür etsem azdır.

Sizi seviyoruz şifacı...

NURGÜL ÖNCEL

 

İLK DEFA İÇ VARİS AMELİYATI

İlk defa iç varis’ den ameliyat olmuştum. Her ameliyatımda hastanede 2 günü yatakta hiç kalmamak üzere bir hafta yattım. Fakat birkaç yıl geçmeden aynı ağrılar, hatta daha da artarak tekrar başlamıştı. Artık yürümemi engelliyordu . Ahmet hocama geldiğim zaman açıkçası çok da umutlu değildim. Sorunumun iç varis olduğunu biliyor ama tekrar edeceği için yeni bir operasyona cesaret edemiyordum. Değerli hocamın başarılarını görünce ve hastanede sadece bir akşam kalarak hemen yürüyeceğimi öğrenince ameliyata karar verdi. Ameliyatın olduğu akşam ki mutluluğumu tarif etmem imkansız hiçbir ağrı yoktu ve o akşam yürümüştüm. Çok saygı değer Ahmet Akgül hocam size ve güler yüzlü, sıcak kanlı ekibinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağlıkla kalın…

ULVİYE ARABACIOĞLU

 

İÇ VARİS AMELİYATI

Son 3 senedir, iki bacağım sürekli ağrıyordu. Gittiğim doktorlardan bir sonuç alamamıştım. Ahmet Akgül hocama geldiğimde ağrılarım iç varis den kaynaklandığını ve operasyon gerektiğini söyledi başarılı bir ameliyat sonrası iki bacağımdaki o dayanılmaz ağrılar anında geçti ve aynı akşam yürümeye başladım. Çok kıymetli Ahmet Akgül hocama ve muhteşem ekibine binlerce kez teşekkür ederim…

SABRİ BAĞLAM

 

Varis İç Varis Venöz Yetmezlik Hastalıkları ve Tedavileri için ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız

Varis hastalığı ve "tedavisi yok, bu hastalıkla yaşamaya alış"  denilen hastaların tedavi sonrası yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

İletişim ve Randevu için lütfen tıklayınız   

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.