https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - LENFÖDEM Hasta Yorumları: En iyi Lenfödem ve Lipodem tedavisi...

ÇOK DOKTOR GEZDİK

 

 

Lenf ve odem bacaklar kollar

 

 

HER ŞEY SÖYLEDİKLERİ GİBİ OLDU

 

 

Tedaviye 25.01.2021 tarihinde başladım, tedavi sürem boyunca her şey söyledikleri gibi oldu. Şuan kendimi daha iyi hissediyorum. Başta Prof. Dr. Ahmet AKGÜL, Hadi bey ve Hemşire Selin Hanım sonsuz teşekkür ediyorum.

Ayrıca her yere koşturan Nurcan hanıma hepiniz iyi ki varsınız, Allah sizden razı olsun.

Kendimden bahsetmek istiyorum. Bu hastalık 8 yıl yıl önce yaptığım doğumdan sonra ortaya çıktı. Balıkesir’de gitmediğim Kardiyoloji, Kalp Damar doktoru kalmadı, hepsi Lenf ödemi bu varis çorabı giyeceksin bununla yaşamayı öğreneceksin dediler, kan sulandırıcı hap birde daylan diye ilaç verip gönderdiler. Geçen yıl İstanbul’da bir Kalp damarcıya geldik muayeneye oda aynı şekilde söyledi hatta buraya kadar boşuna gelmişsin, senin hastalığının tedavisi yok (tansiyon, şeker hastası) gibi varis çorabını giyeceksin dedi. O gün kendimi çok kötü hissettim dışarı çıktım hüngür hüngür ağladım. Aradan zaman geçti televizyon programında Ahmet Akgül hocam konuşuyordu lenf ödemiyle ilgili direk televizyonun sesini açtım sanki beni anlatıyordu, o günden sonra bütün videolarını seyrettim kendisine çok güvendim, elektrik aldım ama bir türlü randevu alamadım uzun uğraşlarım sonucu 14.09.2020 tarihine randevu aldım, çok heyecanlıydım. Görüşme sonucu bana lipödem tanısı koydu, buraya gelirsen 3 hafta tedavi yaparız seni iyileştiririz dedi. Onun söylemesiyle hem randevu aldım, şu an buradayım ve Vakum, Biorezonans, masaj, sargı, diyet, oxi plazma, IV ozonla ağrılarım dokunduğunda acıyan yerlerim ağrımıyor ve acımıyor. 80 kilo ile başladım şu an 76 kiloya düştüm. Çok mutluyum. Daha da iyi olacağım inşallah. Herkese sabrından dolayı çok teşekkür ederim. 10.02.2021

 

Lipodem ve lenfodem 1

 

 


Lipodem ve lenfodem 2

 

 

ÇOK GÜZEL TEDAVİLER

 

 

Ahmet Akgül hocama herkesin ihtiyacı olan herkesin gelmesini isterim. Çok güzel tedaviler uyguluyor. Sonsuz memnuniyet duydum ve faydasını gördüm. Beraber çalıştığı ekibi birbirinden değerli insanlardan oluşuyor. Başta Ahmet Akgül hocama hepsine çok teşekkür ederim.

Allah'a emanet olun.

 

 

Lenfodem icin en iyi tedavi ve doktoru 1

 

 


Lenfodem icin en iyi tedavi ve doktoru 2




LİPODEM VE SONRADAN OLUŞAN LENFÖDEM TEDAVİSİ

 

 

Lipodem tedavisi ve liposuction ameliyati 1

 

 

Lipödem ve beraberinde gelişen lenfödem rahatsızlığım sonucunda bacağımda çap farkı oluşmaya başladı. Araştırmalarım sonucunda Ahmet Hocanın yanında buldum kendimi. Burada yapılan uygulamalar sonucunda bacağımdaki çap farkı kayboldu ve lipödem oranım azaldı.

Hayatta en büyük lütuf sağlık en büyük şans ise sağlığını güveneceğin bir doktora emanet etmektir. Ben şifamı ve şifacımı buldum. İlgilerinden dolayı Ahmet Hocama ve ekibine teşekkür ederim.

E.C

 

 

 

 

YERE YANLIŞ BASMA ve KILCAL DAMAR DOLAŞIM BOZUKLUĞU

 

 

Bugün 31.12.2020. 24.11.2020 tarihinde başladığımız annemin tedavisinin sonuna geldik. İlk geldiğimizde ayaklarında ağrı ve yürüyememe şikayetlerimiz vardı, yapılan çekimlerde ana atar ve toplar damarların açık olduğu fakat kılcal damarlarda bir sıkıntı olduğu bize bildirildi. Vücuttan alınan kan ayaklarına ozonla beraber verildi ve yürüyüşlerimizde belli bir düzelme olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca ilk yapılan tedavide annemin aslında yıllardır yere yanlış bastığını da yapılan taban analizinde görmüş olduk. Bunun içinde uygun tabanlık yaptırıp artık onu kullanıyoruz. Belki de bu rahatsızların sebebi yanlış basmadan dolayı kılcal damarların normal düzenini bozup kan akışın olumsuz hale getirmişte olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta tedavimizi yaptırdık. Bundan sonra beslenmemize dikkat eder. Düzenli yürüyüşler yaparsak bu sıkıntılarımızdan tamamı ile kurtulmuş olacağız. Bu süreçte bize yakın ilgi ve güler yüz gösteren başta hocamız Prof.Dr. Ahmet AKGÜL'e, asistan doktorlarımıza hemşirelerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

 

 

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi

 

 

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi 1

 

 

LENFÖDEM DENEN BİR HASTALIK VAR VE TEDAVİSİ DE VAR

 

 

en_iyi_ve_kalici_lenfodem_tedavisi.jpg

 

 

 

en_iyi_ve_kalici_lenfodem_tedavisi_nerede.jpg

 

 


İki buçuk yıl önce geçirmiş olduğum trafik kazası sonucu, sol ayağımda lenfödem gelişti. Çok uzun bir süre (yaklaşık 1 yıl kadar) tanısı konmadan, ayağımdaki şişliği izlemek zorunda kalmıştım. Birkaç farklı doktor gezmiş olmama rağmen, tanısı konamamıştı, zamanla kendiliğinden geçeceği belirtilmişti. 1 yılın sonunda , bu sürecin kendiliğinden geçmeyeceğini ve yeni bir şeyler araştırmam gerektiğini düşündüm. Tam da bu noktada, internetten okuduğum olumlu yorumlarla , yolum Ahmet Hoca ile kesişti. Bazı aksaklıklardan dolayı İstanbul'a gelip Ahmet Hoca ile görüşmem ve tedaviye başlamam biraz gecikmeli oldu. Buraya ilk geldiğim zaman ayağımın bu haliyle yaşamaya devam edeceğime ve bir olmayacağına fazlasıyla inanmış hatta kabullenmiş durumdaydım. Çünkü gitmiş olduğum diğer doktorlarda almış olduğum telkinler bu yönde idi. Buraya geldiğimde aklımdan geçen şey, en azından denemiş olurum ve aklımda kalmaz şeklinde idi. Fakat tedavinin sonunda bundan çok daha fazlasını buldum. Lenfödem denen bir hastalığın olduğunu ve bunun tedavi edilebilecek olduğundan haberdar ve emin oldum. Üstelik tedavi boyunca, oldukça güler yüzlü ve ilgili çalışanlarla birlikte ve sayelerinde keyifli bir tedavi süreci geçirdim. Tedavinin her aşamasında manevi desteklerini hep yanımda hissettim. Tüm emekleriniz için teşekkür ederim.

Esra Gökmen

 

 

6. SEANSIN SONUNDA BACAK NORMAL BOYUTLARA İNDİ    

                        

lenfodem_lipodem_ve_fibromiyalji_tedavisi_1.jpg

 

 

lenfodem_lipodem_ve_fibromiyalji_tedavisi_2.jpg

 

 


Çok Değerli Hocam;

Sayın Prof. Dr. Ahmet AKGÜL

Bir hadis-i şerifte; " çalışınız, herkes ne iş için yaratılmışsa o iş, ona kolaylaştırılır !" diye buyrulmuştur. Siz, bu işe vasıta kılınmışsınız ve bu işin sebepleri önünüze getirilmiş. İmtihan yolundaki; göreviniz şifa dağıtmak olmuş. Gününüz yoğun, yorgun ama ruhunuz dingin. Sabırla, gayretle bildiklerinizi hastalarınızla paylaşıyorsunuz. Size ne kadar dua etsem az.

Annemin yıllardır çektiği ağrıların üstüne son bir buçuk yıldır şişlikler eklendi. 14 ayda Ortopedi, Fizik tedavi ve Kardiyoloji bölümlerinden sayısız doktora gittik. Hepsinin söylediği tek şey "şişliklerin sebebi yok, bunlar geçmez, bunula yaşamayı öğrenin " olmuştu. Ahmet Bey muayenenin ilk saniyelerinde annemde duruş ve yürüyüş bozukluğu olduğunu söyleyerek yürüyüş analizi istedi Basit bir tabanlıkla ağrılarının % 90'nı geçebilecekti. Ardından lenfödem ve lipödem tedavisi görmeye başladık. 6.seansın sonunda bacağın normal ölçülere inmişti. Ayrıca annemin sorunlu eklem, kireçlenmeleri ve mantarıyla da ilgilenip bütüncül bir tedavi gerçekleştiren Ahmet Bey benim tıpa ve hekimlik mesleğine bakış açımı değiştirdi. Bir doktor hastasının ağrıyan yeriyle değil bir bütün olarak (ruh ve beden ) değerlendirmeliydi. Annemin hastalığının tesiri ve elemini azaltan Ahmet Bey' e bir kez daha teşekkür edip "Allah sevdiklerinize bağışlasın" diye dua ediyorum.

Benim hikayem ise 2012 yılında "çare bulunamayan ağrılarla" başlamıştı. Vücudumda çeşitli dolaşım bozuklukları (Varis \ lipödem ) olduğunu ve fibromiyalji olduğumu öğrendim. 12 günlük tedavinin ardından durağan ağrılarım ve kronik yorgunluğum azaldı. Manevi desteklerini ve samimiyetlerini hissettiğim Ahmet Beyin ekibine de teşekkür eder, bütün şifa bekleyen hastalara Şafi ismiyle Rabbimden şifa dilerim.

MELAHAT ALTUN  

 

 

ALANINDA EN İYİSİ OLDUĞUNU ANLADIĞIM AN

 

 

en_iyi_bacak_lipodem_ve_lenfodem_tedavisi.jpg





lipodem_ve_lenfodem_en_iyi_tedavisi.jpg

 


Evet, en keyifli bölüme geldik sanırım; yaklaşık 2 haftadır lenfödem ve lipodem tedavisi gördüm ve bu süreç içinde biyorezonans, oksiplazma, vacum, mikroplus, masaj, bandaj tedavileriyle iyi bir sonuç elde ettik diyebilirim. Bacağımda önemli derecede hafifleme söz konusu. Yaklaşık birkaç ay süren araştırmalarım sonucunda Ahmet Hocamı budum ve alanında en iyisi olduğunu anladığım an muayene olmaya karar verdim. Tabi ki buraya her hasta gibi sağlığıma kavuşmak için geldim ama Ahmet hoca gibi çok başarılı bir doktorla tanışmayı, kendisini yakından görmeyi daha çok istedim diyebilirim. Çok detaylı bir anamnez ve fizik muayeneden sonra hastalık en doğru şekilde tespit ediliyor ve hastaya en uygun tedavi belirleniyor. Hastalarıyla yakından ilgileniyor ve çok güler yüzlü yani her anlamda örnek bir doktor benim için. Kendisine çok teşekkür ederim.

Ayrıca mikroplusı çekilebilir hale getiren Merve Hanım'a, enerjisine hayran olduğum Nurcan Hanım'a, bilgilerini benimle paylaşıp aynı zamanda anatomi bilgilerimi pekiştiren çok naif fizyoterapist Tuğba Hanım'a, güler yüzlülüğü ile insanı rahatlatan diğer fizyoterapist Hadi Bey'e de çok teşekkür ederim. Başka bir vesile ile görüşmek dileğiyle.

Sevgiler Vahide

 

 

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün Özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

LENFÖDEM HASTALIĞI ve LENFÖDEM TEDAVİSİ için ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız lütfen tıklayınız

LENFÖDEM TEDAVİSİ OLAN HASTALARIN yorumlarını görmek için lütfen tıklayınız  

İLETİŞİME geçmek ve RANDEVU almak için lütfen tıklayınız

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.