https://www.ahmetakgul.com.tr/ Prof. Dr. Ahmet Akgül - DAMAR Hasta Yorumları: Burger Hastalığı Tedavi ve Ameliyatı...

NEREDEYSE KOŞUYORUM

Ben Burger hastasıyım. Ayağımda yaralar ve ifade edilemeyecek şiddetli acılarla hocama geldim. Muayene olduktan sonra bana "ameliyat olmam gerektiğini" söyledi "fakat ben bir depremzedeyim" dedim. Hocam dedim. Kendisi de "tamam, siz merak etmeyin" dedi ve Allah ondan razı olsun gereken her türlü yardımı ve desteği sundular. Depremde 45 yakınımı kaybettim, inanın ayağımdaki yaraların acısından onların acısını yaşayamadım. Velhasıl hocam beni ameliyat etti. 2 bacakta damar traşlama ve anjiyodan sonra şu an bir ay oldu, yaralarım büyük ölçüde iyileşti. Neredeyse koşuyorum. Yazıma son vermeden BUrger hastalarına tek tavsiyem Prof. Dr. Ahmet Akgül'e gönül rahatlığı ile gelin. Hocamda sanki bir evliyalık var, ruhani bir tarafı var. Allah ona uzun ömür versin ki benim gibi cehennemi yaşayan hastalara derman olsun. Son olan sadece hocama değil, tüm ekibe şükranlarımı sunarım, var olun.
1 Mayıs 2013
Adıyaman

 

Burger hastaliginda en iyi tedavi ve ameliyat 1

 

Burger hastaliginda en iyi tedavi ve ameliyat

 

GECELERİ UYUTMAYAN SANCIM OLUYORDU

 

Sekiz aydır süren ayak ağrılarım ve ayak parmaklarımda oluşan yaralar sebebi ile çalışamaz hatta günlük işlerimi yapamaz duruma gelmiştim. O kadar sancım oluyordu ki geceleri uyuyamıyordum. Gittiğimiz tüm doktorlar uyguladıkları tedaviler çözüm olamamıştı.

Yolumuz Prof. Dr. Ahmet Akgül ile kesiştiğinde artık son döneme girmiştik. Hastalığın tedavisi kadar doğru teşhis konmasının ne kadar önemli olduğunu anladık. Burger hastalığı sebebi ile ayağın bu hale geldiğini öğrendik. Hocamızın yaptığı ameliyat sayesinde 2 gün içerisinde tüm şikayetlerimiz çözüme kavuştu. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Sakarya’dan sevgiler…

 

 

En iyi damar yetmezligi ameliyati 1

 

En iyi damar yetmezligi ameliyati 2

 

 

BACAK AĞRISININ NEDENİNİ BULAMADILAR

 

2019 yılından 2021 yılına kadar Ankara’da bacaklarımın ağrısından dolayı hemen hemen tüm hastaneler de tedavi oldum. Hastalığıma tanı konulamaması sebebiyle 2021 Ocak ayına kadar yürüme mesafem çok kısalmaya başladı neredeyse 100 metre yürüdükten sonra dinlenme ihtiyacı duydum. Bu esnada araştırırken Prof. Dr. Ahmet Akgül Hocamı buldum. Muayene sonrası Ahmet Hocamda hastalığıma Burger tanısı koydu ve sempatektomi ameliyatı, kök hücre uyguladı. Şuan yürümem değişti, ayaklarımın ısınması ve kan dolaşımımın başladığını hissediyorum. Ahmet hocama çok teşekkür ederim.

Bir şifacı bulunurmuş elbet.

Benim gibi rahatsızlığı olan herkese Ahmet Hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hocama çok çok teşekkür ederim.

 

Burger tedavisi sempatektomi ve kok hucre 2

 

Burger tedavisi sempatektomi ve kok hucre 1



BURGER AMELİYATI

 

Hocam sizi bulduğumuz ve hastamı size getirdiğim için çok mutluyum. Kıbrıs'ta acı içinde yaşadı. Hiç bir şey yapamayacaklarını söyledi doktorlarımız artık ayağındaki yaralarını gördükçe ve acılarını kesilip ayak kurtulalım istedik. Sizin sayenizde hastam ayağındaki ağrılardan kurtuldu daha ameliyattan 3 gün sonra buyuk bir rahatlama yaşadı ayağındaki yanmalardan asla ayağını uzatamıyordu simdi ise gayet rahat uzatabiliyor, eski ağrıları kalmadı.

Bunu görmek çok güzel verdiğiniz güven ve yaptığınız başarılı ameliyat sayesinde Burger hastası olan yakınımın ayağını kesilmekten kurtardınız. İyi ki sizi bulduk, iyi ki varsınız. Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun hocam.

Umutsuz-Umutlar her zaman Vardır.

Şubat Ayında başlayan ağrılarımla birlikte ...’de yapılan yanlış operasyon sonucu sosyal medyada tanıdığım Prof. Dr. Ahmet Akgül’e gelmemle birlikte acılarımın ağrılarımın 28 gün önce acıdan geldiğim Ahmet hocama ve ekibine bugün 1 Eylül Salı günü beni taburcu etmesine rağmen göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı sonsuz teşekkürleri sunarım.

 

 

Bacak agrisi ve Burger Hastaligi 4

 

 

Bacak agrisi ve Burger Hastaligi 2

 

 

En iyi ozon tedavisi

 



SİZİ GEÇ BULDUK

 

Hocam merhaba. Ben hastanız ...'un kızıyım. Bu zorlu süreçte yanımızda olduğunuz için ve tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürler. Biz sizi çok geç bulduk hocam ama iyi ki bulmuşuz bize çok iyi geldiniz. Sizler iyi ki varsınız. İlginize çok teşekkür ederiz sağ olun var olun...

 

 

Bacak agrisi ve Burger Hastaligi

 

 

AYAK PARMAKLARINDA GANGREN ve BURGER AMELİYATI

 

Merhaba; eşimde beş yıl önce başlamış ama bir ay önce teşhis konulan Burger Hastalığı var. Maalesef 25 yıl sigara içmenin sonucu çok zor ve ömür boyu takip isteyen bir hastalık. 5 yıl önce bacaklarımda hatta damarlarında ağrıyla başladı gittiğimiz kalp damar cerrahı hiçbir tetkik yapmadan damarların iyi olduğunu söyledi. Hali hazırda bel fıtığı da olduğu için fıtık ağrısı bacağa vurdu sandık. 3 yıl önce tırnak batması oldu, toplu iğne başı gibi olan yara büyüdü büyüdü 2. Ve 3. Ayak parmağına geçti. Yaralar önce kırmızı sonra siyaha döndü ve maalesef siyah doku=Kangren, Uykusuz geceler, ağrı, acı, ayağındaki yaradan sebep yürüme bozuklukları çok gece acıdan karı-koca ağladığımızı bilirim.

Teşhis edilme ve tedavi sürecinde 10 cildiye doktoru, 5 kalp-damar doktoruyla görüştük. 1’i gözlem 2 tedavi için 3 kez anjiyo olduk keşke hiç olmasaydık, daha kötü oldu. 15 gündür eşim yara olan ayağına basamadığı için yürüyemedi veya koltuk değnekleriyle yürümeye çalıştı. Doktorlar hiçbir tedavisi yok, şimdi parmaklar sonra bacağa kadar kesilecek dedi. Allaha çok şükür; Ahmet hocamıza geldik umutlarımız Allah'ın izniyle tekrar yeşerdi. Kök hücre tedavisiyle Allah'ın izniyle kan gitmeye başladığını söylüyor. Eğer bu yazdıklarımı okuyorsanız ve Burger hastasıysanız sakın boşa vakit kaybetmeyin, sakın anjiyo yaptırmayın ve “bulunduğunuz ilde tedavi arayalım” demeyin koşa koşa Hocamıza gelin. Harika ilgisi, mütevazliği, güler yüzü yani ahlakı insanlığı bence doktorluk kariyeriyle yarışır.

Harika bir insan, Harika bir ŞİFACI !

 

Burger Buerger hastaligi ve tedavisi 2

Burger Buerger hastaligi ve tedavisi 1

 

ALLAH'A EMANET OLSUNLAR

 

Allah yar ve yardımcınız olsun Ahmet Hocam canı gönülden çok teşekkürler.

Ahmet Akgül hocam ve ekibine hiç bitmeyecek sandığım ağrılarıma çare oldular evvel Allah'ın izniyle. Allah tüm çaresiz hastalara çare olmaları için dualarımda olacaklar her zaman sonsuz teşekkürler.

Allaha emanet olsunlar.

 

Fibromiyalji ve bacak agrilari 1

 

 

Fibromiyalji ve bacak agrilari 2

 



AYAKLARIMA TEKRAR KAVUŞTUM

 

Sevgili Ahmet Hocam önce Allah'ın sonra da senin sayende Ayaklarıma kavuştum.

Ben buraya gelmeden önce Ankara ... hastanesinde muayene oldum, muayene sonucu Burger hastası olduğumu öğrendim ve ... hastanesine tedavisini sorduğumda tam bir tanının, tedavisi olmadığını ve bir şey ellerinden gelmediğini söylediler ve bu durum üzerine ... Hastanesine gittim. Beni sadece oksijen tedavisine yönlendirdiler. 10 gün boyunca tedavi aldım ama ağrılarım devam ettiği için tedaviyi bıraktım. Araştırmalar üzerine Ahmet Akgül Hocamı buldum ve kendisiyle görüştüğümüzde tedavinin mümkün olabileceğini ve sağlığına kavuşacağını söyledi ve Ahmet Hocanın bütün tedavilerini uygulayınca ayaklarım kendi kendine düzelmeye başladı ve şuan çok iyiyim. Sayın Ahmet AKGÜL Hocamdan Allah razı olsun.

 

 

Diz alti Burger Hastaligi

 

 

Diz alti Burger Hastaligi 2




BACAKLARDA KESİLME RİSKİ

 

Ahmet Hocamı duymadan önce çok ağrılarım vardı. Çok yere gittim ayaklarıma çözüm bulamadılar. Tavsiye üzerine hocama geldim ayaklarım çok kötüydü sızım, ağrım ve yaralarım vardı hocam hepsinden beni kurtardı ayaklarım kesilecekti o olmasaydı. Allah ondan razı olsun. Tedavim bitse de hep onun yanında olacağım.

 

Bacaklarda kesilme riski

 

Damar yaslanmasi ve damar yasi olcumu 2


AYAĞIMIN AMPUTE OLACAĞINI SÖYLEDİLER

 

Buerger hastasıydım. Ayağım ampute olacağını söylediler. Ahmet hocama geldim Ayaklarım yaralarım tamamen iyileşti Ahmet hocadan Allah razı olsun Buerger hastaları Ahmet hocayı bulmadan ayağınızı ampute ettirmeyin.

 

Buerger amputasyon

 

 

Buerger bacagini ampute ettirmeyin

 


KÖK HÜCRE NAKLİ

 

Kok hucre tedavisi 1



Kok hucre tedavisi 2

 


Sağ ayağım burger hastalığından kesilmiş idi, diğer ayağımda da herhangi bir problem ya da hastalık sıçramaması için Ahmet hocayı bulduk ve kök hücre nakli yaptırdık. Nakil başarılı geçti ve herhangi bir problem kalmadı. Damar tıkanıklıkları ve kök hücre nakli için başarılı bir doktor. Burger hastalıkları ve türevlerine sahip olan hastaların çözümüne yardımcı olduğu için teşekkür ederiz.

 

 

Kimsenin dokunmadığı bacağıma tedavi bulan hocama

 

Uzun süredir çektiğim ağrılarıma, bacağımda meydana gelen yaralara ve ani kanamalara hiçbir çözüm bulamadım. Çok doktor, hastane gezdik. Rabbim razı olsun Sayın Hocam olmasa ne kadar sürerdi bilmiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yolu, yüreği hep aydın olsun.

 

Bacakta kronik yara ve kanama 1

 

 

Bacakta kronik yara ve kanama 2

 

 

ÖNCE BURGER AMELİYATI SONRA TEK SEANSTA SİGARA BIRAKILMASI

 

 

buerger_hastaligi_tedavisi_ve_ameliyati.png





burger_hastaligi_tedavisi_ameliyati.png

 


6-7 yıldır ayağımda oluşan ağrılardan şikayetim vardı. Başka hekimler ile görüşmelerimde netice almadım. Buerger teşhisi konularak ayağımın kesilmesi gerektiği ve başka bir tedavi yöntemi olmadığı söylendi. Araştırmalarım sonucunda Ahmet Bey'in bu konuda uzman olduğu bilgisine ulaştım. Ahmet Bey ile iletişime geçerek tedavi için bir haftalık bir program yapıldı. Bir hafta sonucunda şiddetli ağrılarımdan kurtulamadığım için ameliyat olmaya karar verdik. Bu süreçte ciddi bir sigara kullanıcısı olduğumdan Biozerans ile sigara bırakma seanslarım başladı. Ahmet Bey ve ekibi sayesinde ameliyatım başarı ile sonuçlandı. Sigarasız ve ağrısız yeni bir döneme girdim. Aldığım başarılı sonuçlar ve tedavi için teşekkür ederim.

Emel Yeşilada

 

 

 

 

SORUNUN KAYNAĞINI ANLATTI

 

Sevgili Ahmet bey
Sizi ve çalışmalarınızı epey zamandan beri takip ediyorum. Ne mutlu ki sizinle tanıştık. Annemin gece uykuları sağ bacağındaki çok ağrılı krampları ile uyanıyorduk. Gece yatağında bağırması bacağını tutması ve dayanılmaz bir ağrıyla bağırması bizi sürekli düşündürüyordu.
Size ulaşıp bu krampları anlattığımızda bizi çok dikkatli dinleyip daha önce hiçbir doktorun sormadığı sorular sorarak ve anlamadığımız zaman ise sabırla örnekler vererek bize sorunun kaynağını anlattı.
Yaptığı tetkikte ise ameliyatla bu kramp nöbetlerinin düzeleceğini söyleyerek bizi rahatlatıp mutlu etti.
10 gün önce yaptığı zorlu ama başarılı bir ameliyat ile şükürler olsun. Ahmet Hocanın sayesinde tüm ağrılarımdan kurtuldum.
Sizin cesaretinize emeğinize ve uğraşınıza ne kadar çok minnettar olduğumuzu söylesek azdır.

Sizin gibi başarılı ve merhametli öncelikle insan olarak sonrasında ise hekim olarak bizlerin çok ihtiyacı olduğunu samimiyetle belirtmek isterim.
Her şey için size yeniden sonsuz teşekkür ve saygılarımızı borç biliriz.
Selvi Koç
Nurgül Koç

 

 

BACAK DAMARI AMELİYATI

 

 

istanbul_kalp_damar_doktoru_1.jpg

 


Sayın Hocam,

Öncelikle sizin ve ekibinizin eline , emeğine sağlık. Tam 10 yıldır doktorlara güvenemediğim için ameliyattan kaçtım. Kızımın sizde çare bulması bana da ışık verdi ve ben de ameliyat olmaya karar verdim. Tüm içtenliğiniz ile ameliyat öncesi ve sonrası ilginiz sayesinde güven içerisinde olduğunu hissettim.

Herşey için çok ama çok teşekkür ederim. Allah işinizi rast getirsin. 
 
 
 
 

EŞİM BURGER HASTASIYDI

 


Burger hastasi 2 1






Burger hastasi 2 2

 


Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum.
İsmim Ahmet UZUN. Eşimin hastalığı ise maalesef Burger Hastalığı imiş. Eşimi 5 aydır doktor doktor gezdirdim gitmediğim yer kalmadı çok ümitsizdim ama olmazları oldurtan Allah cc. Bize Ahmet Akgül hocamızla tanışmamızı kaderde yazmış şükürler olsun önce Rabbimin sonra Ahmet Akgül hocamızın sayesinde Eşimin Ayağı ve Bacağı kesilmekten kurtuldu öncellikle Burger hastalarına tavsiyemiz kesinlikle sigarayı bırakmaları olacaktır çünkü bu hastalığın başlıca nedeni buymuş. Eşim önce sigarayı bıraktı sonra Prof. Dr. Ahmet Akgül hocamız ve ekibinin yapmış olduğu tedaviye eşim sağlığına kavuştu. Allah hocamızdan razı olsun. Hocamıza ve ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum sakın ümidinizi yitirmeyin. Bir Şifacı Bulunur Elbet deyin ve Prof. Dr. Ahmet Akgül'e mutlaka ama mutlaka gidin çünkü o bir şifacı o kadar içini rahatlatıyor ki her sorulan soruya cevap vermesi ve güven vermesi Allah ondan razı ve hoşnut olsun inşallah herkese sevgi ve selamlarımı iletiyorum. 

 

 

behcet_hastaliginin_en_iyi_tedavisi.jpg

 


Yukarıdaki gazete haberinin tam metni aşağıda:  

NASA teknolojisi ile damar tedavisi

Bacaklara negatif ve pozitif basınç uygulayarak, toplardamarlardan geriye kan akımını hızlandıran cihaz ayak damar tıkanmalarına çözüm oluyor.

NASA’nın uzaydaki astronotların bacaklarındaki kan akımını düzenlemek için geliştirdiği cihaz, bacak damar tıkanıklıklarının ve bacak damarlarındaki kanlanma problemleriyle oluşan hastalıkların tedavisinde kullanılıyor. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde kurulan Türkiye’nin ilk Geronteknoloji Merkezinde hizmete giren Vakum Terapi cihazı sayesinde kangren olup kesilecek ayaklar kurtuluyor.

Vakum Terapi Cihazı’nın vücutta ayaklardaki dolaşımı destekleyen ikinci bir kalp gibi çalıştığını söyleyen İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Kalp-Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akgül “Lenfödem toplumda 6.000 kişide bir görülen bir hastalık. Derin Ven Trombozu adını verdiğimiz tıkanıklıklar ise çok daha sık. Ayak damarlarının kanlanmasına yardımcı olduğu için her türlü damar hastalığının tedavisinde kullanılabilen bu tedavi yönteminde negatif ve pozitif basınç uygulanarak, toplardamarlardan geriye kan akımı hızlandırılıyor. Atardamarlardaki kan akış hızı ve dokuların oksijenlenmesi artırılarak yara-kas dokusunun iyileşmesi sağlanıyor. Farklı hastalıkların tedavisi için 16 programı olan cihaz aralıklı negatif basınç uygulaması sayesinde,tedavisi oldukça zor olan dolaşım kaynaklı hastalıklarda çığır açmış yeni bir metot” dedi.

Vakum terapisinin uzaya giden astronotların sağlıklarının korunması amacıyla geliştirildiğini anlatan Prof. Dr. Akgül “Uzayda yer çekimi olmadığından son derece sağlıklı olan astronotların dolaşım sisteminde problemler ortaya çıkıyor. Astronotlar günün belirli saatlerinde bu vakum cihazına girerek dolaşım sistemlerini normale döndürüyorlar. Bu cihazın tedavide kullanılması söz konusu olduğunda bir de basınç fonksiyonu eklenmiş” dedi.

"BACAĞINI KESECEĞİZ DEDİLER, 10 GÜN SONRA AYAĞA KALKTIM"

Özlem Tırış 26 yaşında bir ev hanımıydı. Her şey sağ ayak parmaklarının arasındaki kaşıntı ile başladı. Kaşıntı, kısa süre içinde bütün ayağını sardı. Bacağı kızardı ve diğer bacağının 2 katı kadar şişti. Ağrılar içinde kıvranırken acil servise gitti. Ağrı kesici verip gönderdiler. Bir süre sonra bacağında yaralar oluştu ve bacağı mosmor oldu. Antibiyotik tedavisine cevap vermeyince “Bacağını keseceğiz” dediler. Tırış, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akgül’e ulaştı. Tırış’a yapılan damar haritalaması işleminde iç varis ve ileri derecede lenfödem hastası olduğu anlaşıldı. Özlem Tırış’ın hastaneye geldiğinde ağır yaraları olduğunu söyleyen Prof. Dr. Akgül “Özlem Hanım’a bir seri tedavi uyguladık. Önce enfeksiyon tedavisine başladık. Bunun etkili olabilmesi için bacaklardaki ödemi azaltmamız gerekiyordu. O yüzden bu cihaza aldık. Beraberinde Oksiplazma dediğimiz iğneli tedavi, varisleri için de cerrahi operasyon yaptık” dedi.

 

 

YERE YANLIŞ BASMA ve KILCAL DAMAR DOLAŞIM BOZUKLUĞU

 

Bugün 31.12.2020. 24.11.2020 tarihinde başladığımız annemin tedavisinin sonuna geldik. İlk geldiğimizde ayaklarında ağrı ve yürüyememe şikayetlerimiz vardı, yapılan çekimlerde ana atar ve toplar damarların açık olduğu fakat kılcal damarlarda bir sıkıntı olduğu bize bildirildi. Vücuttan alınan kan ayaklarına ozonla beraber verildi ve yürüyüşlerimizde belli bir düzelme olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca ilk yapılan tedavide annemin aslında yıllardır yere yanlış bastığını da yapılan taban analizinde görmüş olduk. Bunun içinde uygun tabanlık yaptırıp artık onu kullanıyoruz. Belki de bu rahatsızların sebebi yanlış basmadan dolayı kılcal damarların normal düzenini bozup kan akışın olumsuz hale getirmişte olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta tedavimizi yaptırdık. Bundan sonra beslenmemize dikkat eder. Düzenli yürüyüşler yaparsak bu sıkıntılarımızdan tamamı ile kurtulmuş olacağız. Bu süreçte bize yakın ilgi ve güler yüz gösteren başta hocamız Prof.Dr. Ahmet AKGÜL'e, asistan doktorlarımıza hemşirelerimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

 

 

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi

 

 

Kilcal damar yetmezligi ve tikanikligi 1

 

Damar, Damar Tıkanıklığı ve Yetmezliği ve Damar Hastalıkları ve Tedavileri için ayrıntılı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız  

Damar hastalığı ve "tedavisi yok, bu hastalıkla yaşamaya alış, bu bacak kesilir"  denilen hastaların tedavi sonrası yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız  

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL'ün özgeçmişine ulaşmak için lütfen tıklayınız

İletişim ve Randevu için lütfen tıklayınız   

Yasal Uyarı

Bu sitenin içeriği ziyaretçilerini bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup sağlıkla ilgili konularda tıbbi teşhis, tedavi veya reçete bilgisi özelliği taşımaz. Site, sağlıkla ilgili tüm konularda en doğru bilginin hastayı muayene eden doktorundan öğrenilebileceğini savunur. Sitedeki bilgiler bu amaçla kullanılmamalıdır. Bu bilgilerin yanlış anlaşılması veya kullanılmasından doğabilecek mağduriyetlerden bu site sorumlu tutulamaz.Bu sitedeki bilgileri kopyalama, nakletme veya diğer kullanımlar kesinlikle yasaktır. Web sitesindeki bilgilerin kullanımı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerine ve site sahibinin iznine bağlıdır. Tüm kullanıcılar yukarıda belirtilen yasal uyarıyı tamamen ve çekincesiz olarak kabul etmiş sayılırlar.